aftys6 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 nie zapomnijcie do naleczowa na lody wpasc,a przyokazji fajna trasa, a w janowcu w piekarni na pyszne drozdzowki :D proponuje takze przejazdzke wawozem Jadwigi czy jak go tam zwą...30 tez pewnie zawitam do kazika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek665 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja również chętnie się przyłącze do grupy wolniejszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Eno Marcinku, od Magnuszewa parę kilo nowego asfaltu położyli - coś się znienia.....powoli, oj bardzo :P Z Dęblina do Wawki wqrwiają mnie te płyty......ale teraz Ty na Afri..... cud droga dla Ciebie :icon_biggrin: Pozdro wiesz Maguszew i okolice to i tak bardzo ładna droga, nigdy na lewą stronę wisły nie marudzono, w drodze powrotnej z Dęblina nadwiślańską dali 2 - 3 kilometry asfaltu, ale na na trasę 200 wolałem nie wspominać, żeby nie robić nadziei. Po za tyn tym ten asfalt taki jak by zfrezowany odrobinkę. Na afri to i tak wciąga nosem taką droge :icon_eek: sie wie fahura ale i bandziorem tą traskę robiłem kilka ładnych razy i dało radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 30 ja wracam do wawy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 30 ja wracam do wawy :|no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A ja też mogę? :icon_question: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) A ja też mogę? :cool:To, ze ja i kilka innych osob Ciebie nie lubi nie znaczy, ze nie mozesz jechac.To wolny kraj. Edytowane 24 Marca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To, ze ja i kilka innych osob Ciebie nie lubi nie znaczy, ze nie mozesz jechac.To wolny kraj. Ciebie bym nawet o zdanie nie pytał :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 w niedzielę też niektórzy pracują... :bigrazz: Fajna opcja! Gdyby wyjazd był w sobotę to bym się podłączył do tej wolniejszej grupki, w niedzielę zasuwam w robocie... Pogoda co prawda nie rozpieszcza jak narazie ale jestem dobrej myśli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Oglądąłem pogode dlugoterminową w TVP1 i ku mojej radości zapowiadaja na przyszła niedziela 15 C i słonce.... gdyby sie sprawdziło boylo by pięknie ale że ogolnie pogodynce calkowcie sie wszystko po*eb.... i dziś rano ostro padał snieg to jest to wyjątkowo optymistyczna wizja. No nic pozostaje sledzic nastepne newsy i beda coraz bardziej prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Panowie, myślę, że powoli trzeba konkretyzować już termin - sobota czy niedziela ??? Tak mi przyszło na myśl, że przecież Ci którzy chca jechać w sobotę mogą jechać w sobotę, a Ci co w niedzielę, niech jadą w niedzielę. Może w ten sposób rozwiążę siękwestia zbyt dużej grupy Zatem proponuję aby odpowiadając na ten pościk drogą "ODPISZ" zaczynać wypowiedź od "sobota" lub "niedziela", wtedy wyklaruje się jasna sytuacja. Pozdrawiam :notworthy: :) Edytowane 25 Marca 2008 przez michorg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja póki co też się dopisuję do spacerku. Mi pasują oba dni :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Zapodajcie dokładnie traske i mniej więcej może godzinki przybycia w dane miejsca bo u mnie jak zwykle pod górke i wcześniej niż przed 12-tą nie wyjade :D Znów będe gonił i "zamykał" licznik :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ciebie bym nawet o zdanie nie pytał :flesje:ale wlasnie to zrobiles... zapodalem trase i temat wiec pytales mnie :)i odpowiedz dostales... No a ja niestety chyba bede musial w ten weekend odpuscic...Bede na 100% wiedzial w piatek wieczorem ale wyglada jednak nie bedzie mnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Akurat krótka traska, aby sprawdzić moto po zimowym postoju, chętnie się dołączę. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi