KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Belgu, wyluzuj sie .......................... teraz Laski wolą Twardzieli, Twardziele są w Modzie ........ taki pisali w Bravo Girl ;) p.s. No ok, ale szkoda, plan był fajny ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Belgu, wyluzuj sie .......................... teraz Laski wolą Twardzieli, Twardziele są w Modzie ........ taki pisali w Bravo Girl ;) p.s. No ok, ale szkoda, plan był fajny ;)Klod... u mnie jest spoko i luz... prosze tylko o zrozumienie :)A nic nie stoi na przeszkodzie abyscie na ten wyjazd pojechali beze mnie... ja przeciez nie mamwylacznosci na Kazimierz... Mozecie skorzystac z traski zapodanej przeze mnie albo zrobic japo swojemu. Luuuzzz... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 No ale to nie będzie to samo ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Belgu ! Są jeszcze takie miejsca jak hotele dla psów ... tylko nie oddawaj psiny do Hotelu pod Wesołym Igorem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 to rozumiem, że Mariolka tak z litości oddała Ci na weekend sunie? Ja bym jej nie oddał, jak Ci na psinie zależy, zmieniaj zamki i nie opuszczaj mieszkania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 no to schodzimy na psy............a mielismy gadac o ustawce. chce zostac z psem niech zostanie kwestia kto przejmuje ,,Brzemie" organizatora i najzwyczajniej w swiecie bedzie w niedzile ekipe prowadził. Znajdzie sie chetny to bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 No i lipa... z dniem dzisiejszym rozłożyło mnie na maxa, 39 stopni, zatem pewnie do soboty się nie zwlekę z wyra... L4 poszło w ruch... A ona tam biedna stoi i czeka... a ona tam stoi... i czeka... biedna... Shadowusia moja... Ech... Pozostało mi tylko życzyć Wam pogody i czekać na relację z wycieczki... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 moze do niedzieli juz bedziesz zdrowy. życze Ci tego oczywiscie :( a tak w ogole zeby sie nie skonczylo ze w ogole nie pojedziemy. Kto jest jeszcze jakos mniej wiecej obeznany z taka trasa jak zaproponowal belgu?? Ja nie jestem wiec na organizatora nie mam jak startowac hehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 dziex :( Do niedzieli musze być zdrowy bo w niedzielę pracuję... ;) "jak nie urok to przemarsz wojsk" jak mawia moja babcia :) Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W piatek moj kumpel ma urodziny wiec sobota odpada...A generalnie w weekend bede mial pod popieka swoje bylego psa (znaczy sunie) zatemnie moge jej zostawic samej na tyle godzin w domu. Belgu, a moze jakiś kufer bedzie wolny dla psinki, zalozymy gogelki i spox. No daj sie wyprowadzić suni na spacerek.... :eek: moze do niedzieli juz bedziesz zdrowy. życze Ci tego oczywiscie :flesje: a tak w ogole zeby sie nie skonczylo ze w ogole nie pojedziemy. Kto jest jeszcze jakos mniej wiecej obeznany z taka trasa jak zaproponowal belgu?? Ja nie jestem wiec na organizatora nie mam jak startowac hehe :biggrin: Znam całkiem niezle tamte asfalty, do Kazika moglbym prowadzić choc z Czarnolasu do Janowca musiałbym troche na mape wczesniej spojrzeć. Niestety nie mam duzego dośw w prowadzeniu duzej grupy. W czasie wyprawy na Borki Janusz temperował moj zapał prowadzącego (Klaudio i MarcinSF pewnie pamietają :bigrazz: )Ale bardziej martwia mnie prognozy. Nie są różowe. Dla mnie bardziej niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kuba, fajnie było :bigrazz: Ja za tobą nawet do Piekła jade :biggrin: :eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Kuba, fajnie było :buttrock: Ja za tobą nawet do Piekła jade ;) ;) No to mapa niepotrzebna tylko grubo pod manetką :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Klod... u mnie jest spoko i luz... prosze tylko o zrozumienie :icon_eek:A nic nie stoi na przeszkodzie abyscie na ten wyjazd pojechali beze mnie... ja przeciez nie mamwylacznosci na Kazimierz... Mozecie skorzystac z traski zapodanej przeze mnie albo zrobic japo swojemu. Luuuzzz... :biggrin: Belgu !!!A może jakies siodło dla suni bys wykombinował , kask , okulary ?Bo jak bez Ciebie w taką trase ?Wymyśl cos kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 hejo jak by co to ja się piszę na niedzielę choć prognozy pogody nie wyglądają za różowoniedziela zapowiada się ciut lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 niedziela zapowiada się całkiem całkiem, więc ja się piszę jakby co :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi