qurim Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Przyjrzyjcie się z bliska zwycięzcy. Jak juz pisalem, motocykl ten byl dokladnie opisywany w niedawnym wydaniu Back Street Heroes UK. Jak dorwę gdzieś ten numer to zapodam skany bo artykuł ciekawy. Twórca wykonał wiele częsci własnoręcznie - głowice i skomplikowany system rorządu, a cylindry są z brązu stąd nazwa Hulster bo dawne maszyny Rudge Ulster miały własniecylindry z brązu a litera H jako że silnik jest na bazie HD. Moim zdaniem maszyna jest pojechana maxymalnie. Nudzą mnie customy z mega-szerokimi oponami z tyłu i silnikami rzędu 124cu. Hulster jest czymś megafajnym a sama firma SE Services stworzyła wiele innych, równie ciekawych maszyn które mozna zobaczyć w galerii na stronce z linka poniżej. Zabawne jest to że najlepsi w customach na bazie HD są ...Europejczycy.... :biggrin: http://www.seservice.se/mainpage_en.htm pozdro. Edytowane 17 Marca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Faktycznie opatrzone juz sa choppery rodem z USA i ten temat jest wyczerpany, (przynajmiej dla mnie). Znajomy budujacy nowy projekt Harego stara sie nie powielac oklepane wzorce i musze przyznac ze mus ie to udaje, Street bobber (jak go nazywa) to powrot do jeszcze dalszych czasow od chopperow. Nie wiem czy zauwazyliscie ale tu azjaci wykazuja sie wspanialym wyczuciem tematu lat 50-tych ( jak te wyzej zaprezentowane... oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 custom jest piekny, inny niz wszystkie i ta ilosc detali! widzieliscie jak jest manetka gazu zrobiona??!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Fakt, moto( a raczej rower z silnikiem) jest pięknie wykonane ale wygląda jak coś co obija się w ramkę i wiesza na ścianie a nie na tym jeździ. Wiem, że czasami buduje sie dla samej chęci budowani i stworzenia czegoś unikatowego nie szczególnie praktycznego ale mnie to nie odpowiada. Prawdziwą sztuką jest zrobić coś "odjechanego" i dającego możliwość użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi