Patriko Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 mialem, czy to oznacza ze musze miec czarne mysli?? Nie, nie musisz mieć czarnych myśli, ale powinieneś mieć o dużo, dużo więcej instynktu samozachowawczego. Przynajmniej w moim wypadku tak jest. I nadal twierdzę, że póki się porządnie nie wyglebisz nigdy nie będziesz miał do motocykla takiego respektu jak po glebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Takie cos strasznie ryje banie..ale coz czasem chyba jednak jest konieczne bo widać luzie mają za mało wyobrazni Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie, nie musisz mieć czarnych myśli, ale powinieneś mieć o dużo, dużo więcej instynktu samozachowawczego. Przynajmniej w moim wypadku tak jest. I nadal twierdzę, że póki się porządnie nie wyglebisz nigdy nie będziesz miał do motocykla takiego respektu jak po glebie. A co to znaczy porządnie się wyglebić według Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) "Polak mądry po szkodzie ", daje trochę ten filmik do myślenia , że można skończyć w podobny sposób na asfalcie albo jeszcze w gorszy ...Pomijając, ze to u ruskich to 'polak przed szkodą i po szkodzie głupi'.Co do filmu to mi się tylko jedno słowo nawinęło gdy zobaczyłem ostatni kadr: ' o kur**'. A ludzie sobie chodzą i patrzą... Edytowane 24 Marca 2008 przez loonasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 krótko maskara :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie, nie musisz mieć czarnych myśli, ale powinieneś mieć o dużo, dużo więcej instynktu samozachowawczego. Przynajmniej w moim wypadku tak jest. I nadal twierdzę, że póki się porządnie nie wyglebisz nigdy nie będziesz miał do motocykla takiego respektu jak po glebie. napewno bo wywrotce wiekszosc ludzi nabiera troche wiecej respektu , ale wydaje mie sie ze i bez wywrotki mozna posiadac ten respekt.. jesli nie od razu to po obejzeniu kilku wypadkow z udzialem innych ludzi ten respekt sam sie powinien pojawic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 napewno bo wywrotce wiekszosc ludzi nabiera troche wiecej respektu , ale wydaje mie sie ze i bez wywrotki mozna posiadac ten respekt.. jesli nie od razu to po obejzeniu kilku wypadkow z udzialem innych ludzi ten respekt sam sie powinien pojawic ... W sumie może i masz rację, ale ja niestety muszę się przyznać, że póki się nie wyglebiłem tego respektu było jakoś mało... Zresztą i też miałem "naście" więc we łbie narąbane jak w dobrym gnojowniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 napewno bo wywrotce wiekszosc ludzi nabiera troche wiecej respektu , ale wydaje mie sie ze i bez wywrotki mozna posiadac ten respekt.. jesli nie od razu to po obejzeniu kilku wypadkow z udzialem innych ludzi ten respekt sam sie powinien pojawic ... moze i jest respekt, ale chyba czasowy. u mnie po kazdej glebie czy stluczce (gleb mialem ze 3, stluczki 2 - nie z mojej winy) zawsze odpuszczalem manete przez jakis czas. a potem po staremu. teraz w pracy mam podobnie, "karmia" nas zdjeciami z wypadkow typu ludzik pod wysokim napieciem, ludzik wymielony lina na bebnie, i mechanizm jest podobny: przez jakis czas wzmozona ostroznosc, a potem po staremu. podobno kazdy tak ma, ale rzadko u kogo wryje sie to w psyche na trwale, chyba, ze sam uczestniczyl, lub bliska mu osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 moze i jest respekt, ale chyba czasowy. u mnie po kazdej glebie czy stluczce (gleb mialem ze 3, stluczki 2 - nie z mojej winy) zawsze odpuszczalem manete przez jakis czas. a potem po staremu. teraz w pracy mam podobnie, "karmia" nas zdjeciami z wypadkow typu ludzik pod wysokim napieciem, ludzik wymielony lina na bebnie, i mechanizm jest podobny: przez jakis czas wzmozona ostroznosc, a potem po staremu. podobno kazdy tak ma, ale rzadko u kogo wryje sie to w psyche na trwale, chyba, ze sam uczestniczyl, lub bliska mu osoba. A ja akurat mam inaczej. Nie ma już agresywnych, głupich i dziecięcych manewrów na szosie... Sraka by była znowu się potrzaskać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 film przemawia do wyobraźni - najbardziej ta stopa chyba... aż się chce zwolnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Tak to już bywa jak się grzmoci w jeansach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Tak to już bywa jak się grzmoci w jeansach... Myślę, że kombinezon też by mu nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie no tutaj głupio zażartowałem, ale filmik był ostry... Na motocyklu i tak jesteś mięsem armatnim. W puszcze masz 2 metry blachy przed sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 moze i jest respekt, ale chyba czasowy. u mnie po kazdej glebie czy stluczce (gleb mialem ze 3, stluczki 2 - nie z mojej winy) zawsze odpuszczalem manete przez jakis czas. a potem po staremu. teraz w pracy mam podobnie, "karmia" nas zdjeciami z wypadkow typu ludzik pod wysokim napieciem, ludzik wymielony lina na bebnie, i mechanizm jest podobny: przez jakis czas wzmozona ostroznosc, a potem po staremu. podobno kazdy tak ma, ale rzadko u kogo wryje sie to w psyche na trwale, chyba, ze sam uczestniczyl, lub bliska mu osoba. niby jest w tym duzo racji, ale co szkodzi raz na jakis czas powtorzyc seans zdjeciowo-filmowy?? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zapewne było ale przestroga na nowy sezon się przyda.. Uwaga - drastyczne!!!http://shl.republika.pl/11.html Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi