kazan Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Tylko sc33 ma mega plusa-jest to sprzet bez zadnych niedorobek i pali niewiele w porownaniu do 929. Moze i jest wolniejszy od konkurencji-ale to jeden z ostatnich "wiecznych" sprzetow. no fakt pali malutko, sc33 na trasie przy prędkości do 140 uda się zejść do 6l/100 a nigdy nie przekroczyłem 9,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nie kupuj sc33 ten sprzęt jest jakieś 8 lat do tyłu w porównaniu do 929. sc33 to praktycznie nie zmieniona konstrukcja z 1992. Jeśli dasz 10 koła za starego bladego to jest to super opcja ale za 14-15 koła naprawdę lepiej kupić 929. Tylko czy za tą cenę da się kupić dobrą sztukę 929? fajer 954 wg mnie nie nalezy do udanych. wahacz polaczony z silnikiem to knstrukcja ktora w moim przypadku zaskutkowała peknieciem bloku silnika. W dodatku 2 razy. Od tego czasu nie przyznaje sie ze kiedykolwiek miałem inny sprzet niz kawa. Oczywiscie w latach 98-00 kawasaki nie miało litra wiec pozostaje tylko dziewiatka ktora osobiscie gardze i opluwam hehe. Wiec jesli chciałbys kawasaki to dopiero 2004 pozostaje do rozpatrzenia :biggrin: Dziur, napisz jak doszlo do tego, że blok Ci pękł. Podczas normalnej eksploatacji, gumowania czy po crashu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 niedawno kupiłem 929 i jak czytam odnośnie tego ile wam palą to coś mi tu nie pasuje . w sumie swoją ze względu na pogode polatałem niewiele 800-900 km ale mimo ze mało kto może mnie dogonić :icon_rolleyes: to za 60 zł (pełen bak) przejeżdżam ok 140-150 km ostatnio zmieniłem łańcuch i moto ODCZUWALNIE lżej się toczy (czuć przy przepychaniu ) więc powinien jeszcze mniej palić (może nieodczuwalnie mniej ale na pewno nie więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 to za 60 zł (pełen bak) przejeżdżam ok 140-150 km Wiec wychodzi 10l/100 km. Malo? :icon_rolleyes: Jak dla mnie to sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Właśnie, kiler... To jest doś dużo... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=86222&hl=Podobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artib4 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja mam R1 z 99r.,sprowadzile z Włoch,2-ka nie wyskakuje ,oleju nie lyka ,chodzi jak burza,jestem z okolic Swidnicy mozemy sie spotkac pooglądasz i pogadamy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja mam R1 z 99r.,sprowadzile z Włoch,2-ka nie wyskakuje ,oleju nie lyka ,chodzi jak burza,jestem z okolic Swidnicy mozemy sie spotkac pooglądasz i pogadamy sobie Dzięki za dobrą propozycję, ale jestem zdecydowany na FireBlade'a. Być może jak kupię to się spotkamy i pogadamy :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja mam R1 z 99r.,sprowadzile z Włoch,2-ka nie wyskakuje ,oleju nie lyka ,chodzi jak burzaA Ty ja wogole odpalasz czy tylko pchasz??? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki za dobrą propozycję, ale jestem zdecydowany na FireBlade'a. Być może jak kupię to się spotkamy i pogadamy :biggrin: Pozdr. Honda to Honda :flesje: AVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wiec wychodzi 10l/100 km. Malo? :D Jak dla mnie to sporo... Właśnie, kiler... To jest doś dużo... :biggrin: no sporo ale konie trzeba czymś nakarmić - to była naprawde ostra jazda. Ostatnio polatałem trochę z wolniejszymi sprzętami i przy jeździe 130-140 spalała ok 7/100więc chyba wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no sporo ale konie trzeba czymś nakarmić - to była naprawde ostra jazda. Ostatnio polatałem trochę z wolniejszymi sprzętami i przy jeździe 130-140 spalała ok 7/100więc chyba wszystko w normie W sumie też nie braliśmy pod uwagę jakie to było pałowanie... Ale akurat dla nas ścigantów spalanie zbyt dużej roli nie gra... :icon_twisted: Zgadza się kiler? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale akurat dla nas ścigantów spalanie zbyt dużej roli nie gra... :biggrin: Zgadza się kiler? :)Pewnie-szczegolnie jak jedzie sie w traske pod Okraglak i z powrotem to nie odgrywa to zadnej roli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pewnie-szczegolnie jak jedzie sie w traske pod Okraglak i z powrotem to nie odgrywa to zadnej roli :eek: Akurat z tym żartowałem... Wiadomo jakie są realia podróżowania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dziwi mnie na maksa ze niektorzy kupuja 7 letni motocykl za 16 tys 8| Ja z miesiac temu kupilem za 20 tys R6 2007 z pierwsza rejestracja kwiecien 2008. Przejechane miala 1600 km a jak pojechalem do serwisu do salonu Yamahy to powiedzieli ze nowka. Naprawde moim zdaniem 4-5tys zl to nie jest az taka zaporowa kwota zeby sie wachac miedzy nowym a 7 letnim moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi