patryk.cbr Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam.Czy znacie może jakieś fundacje, które pomagają motocyklistom, którzy ulegli wypadkowi oraz ich rodzinom?Chodzi mi o instytucje, które znajdują się na liście organizacji mających status organizacji pożytku publicznego, którym zgodnie z obowiązującymi przepisami, można przekazać 1% swojego podatku przy okazji rocznego zeznania podatkowego.Za udzielenie informacji z góry dziękuję (może przy okazji również ktoś z Was z niej skorzysta i udzieli pomocy tym, którym przydarzyła się drogowa tragedia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Też szukałem, ale nic nie znalazłem. No to w tym roku wspomogłem czworonogi i inne futrzaki :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam.Czy znacie może jakieś fundacje, które pomagają motocyklistom, którzy ulegli wypadkowi oraz ich rodzinom?Chodzi mi o instytucje, które znajdują się na liście organizacji mających status organizacji pożytku publicznego, którym zgodnie z obowiązującymi przepisami, można przekazać 1% swojego podatku przy okazji rocznego zeznania podatkowego.Za udzielenie informacji z góry dziękuję (może przy okazji również ktoś z Was z niej skorzysta i udzieli pomocy tym, którym przydarzyła się drogowa tragedia).Właśnie miałem zapytać o to samo, ale widzę, że już nie ma po co. Szkoda, myślałem że będę mógł przekazać mój 1% dla kogoś kto pomaga motocyklistom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja dam na Janusza Świtaja. To jest Fundacja Anny Dymnej.Strona Janusza Świtaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 powstaje Fundacja Motocykliści Dzieciom, na którą będzie można przekazywać 1% gdy już wszystko zostanie zapięty na ostatni guzik, myślę, że odpowiednie osoby się wypowiedzą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 http://www.fundacja.motocykle.pl/ Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi