BU?KA Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam.Mam problem z hamulcem tylnym. Zaczeło sie od ciągłego świecenia lampy stopu. Po zdemontowaniu automatu stopu (tak to sie nazywa?) światło przestało sie wciaż palić. Teraz zapala sie wyłącznie po wciśnięciu klamki hamulca ręcznego. Problem w tym że teraz wciąż pali sie kontrolka od ABSu. Co pewnie oznacza nie działanie tego systemu. Gdzie kupię ten przerywacz ? Przeryłem Google i doopa. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FighteR-600 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam tak mi sie wydaje ze w LARSSONie powinieneś to dostać. Pewne miejsce... http://www.larsson.pl/nuke/html/modules.ph...=showpage&pid=6 pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ale przeciez naprawic to 10 min, jesli swiecilo caly czas, a teraz nie swieci. wpusc wd40 do srodka, ciagnij za ciegno, rozruszaj automat. sprawdz dzialanie podlaczajac do ukladu. po zamontowaniu wymaga regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Wydaje mi sie ze to tylko kwestia samej regulacji momentu wlaczania tylnego swiatla stop.Nie bylo potrzeby demontowania automatu a jedynie jego wyregulowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Slayer być może masz rację. Ale sam przerywacz po wymontowaniu wyglądał na troszkę pod męczony.Trudno jest wymienić taki przerywacz ? http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx?Ca...ryView=Collapse Główny przewód gdzieś "idzie" nie wiem jeszcze gdzie ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi