thors Opublikowano 25 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2003 A jak tak to tak,myslalem ze chodzi Ci o bicie samej zebatki :D Sorki za nieporozumienieA z tym biciem no to akurat dalem na ten przyklad pomiar malego kola.Pomiar duzego na trzpieniu kołnierzowymPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 Byloby bardzo pieknie zeby zaklady robiace te zebatki sprawdzaly cala produkcje w taki sposob. Ja mam wrazenie ze oni nic nie sprawdzaja, produkcja leci, pakuja i do sklepu / hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Byloby bardzo pieknie zeby zaklady robiace te zebatki sprawdzaly cala produkcje w taki sposob. Ja mam wrazenie ze oni nic nie sprawdzaja' date=' produkcja leci, pakuja i do sklepu / hurtowni.[/quote']Adamie, ja nie mam wrażenia - ja jestem tego pewien. Odlew i koniec. Jak się coś potem wygnie - to wina albo źle wycentrowanego koła, albo źle naciągniętego łacucha... etc Mam tego pecha, że w KTM zmieniam zestaw średnio co 2-3 kkm, więc dość często mam styczność z zębatkami (używam zestawy Renthal) i wierzcie mi, że fabryczne kuchy nawet u najlepszych producentów, to standard. Niestety. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pillar Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Witam! Męczę XJ600 Diversion. Ostatnio miałem zaszczyt grzebania w kołach. Po złożeniu bije mi na boki zębatka w tylnym kole. Sęk w tym, że nie wiem co zrobić żeby sie tak nie bujała. Zębatka trzyma się z felgą dzięki trzem zębom, które wchodzą między gumowe klocki, więc nie wiem co tam można regulować co by było lepiej. //Łancuch przygotowuje się do wymiany, zębatka przednia też//Chrobocze mi też łańcuch. Możliwe że mimo tego że jest stary to musi sie ułożyć albo jest juz za bardzo rozciągnięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 kupilem w intercarsie zestaw polecil mi go sprzedawca ma nakulane 2000km i jest do niczego zaplacilem cos ponad 400zl naciagam go co200-300km i mysle ze w intercarsie maja doswiadczonych sprzedawcow ;) moze od maszyn rolniczych lepiej by sie sprawował.ps nikomu nie ufajcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 w zwiazku z łańcuchem mam drobne pytanie choc nie chcialem dla tak banalnej sprawy robic nowego tematu. czym utrzymywac lancuch w dobrym stanie? bo np. tutaj jest kilka roznych srodkow. http://www.e-motocykl.com.pl/index.php?sel...category_id=135a moze macie cos dobrego, sporawdzonego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi