mrymek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dzięki. To jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Kupiłem go kilka dni temu, kawał ajzola, choć to chińszczyzna. Normalna cena tych podnośników oscyluje w granicach 400-500 zł. Za tyle kupowaliśmy w ub. roku.Można polecić. Tylko uwaga, ustrojstwo waży z 40 kg...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Szkoda że od 14cm, a co z niższymi sprzętami :icon_twisted: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Kupiłem za 193 zeta, ale muszę zwrócić, bo nie mam jak załadować na niego mojej TDMki. Pod silnikiem idą rury wydechowe i nie ma jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 w Płocku nie ma makro :icon_twisted:, w obi za taki zycza sobie cos kolo 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Za 100, to bym jednak poszukał Makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie no w Makro były po 200, ale polecam zastanowienie się, czy takie coś w ogóle jest w garażu potrzbne. Ja mam w sumie chyba z 3 takie podnośniki w warsztacie, w którym przecież przepływ motocykli jest bardzo duży, a są one bardzo rzadko wykorzystywane. Także jeśli ktoś się napalił, a nie wie, czy będzie użytecznie - sugeruję się jeszcze zastanowić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi