Piekarz Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 mam takie dwa do kupienia, obydwie po niegroznym szlifie, za tą samą kase, tyle samo trzeba włozyc.zx9r 1995 a zx6r '96, dziewiatka zarej w pl a szostka sprowadzona z anglii do rej, co bardziej sie oplaca kupic? Wada fabryczna 9tek to pękająca rama. 6stki tego już nie mają i są moim zdaniem bardziej dynamiczne od 9.Ja ym kupiłe 6 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 6stki tego już nie mają i są moim zdaniem bardziej dynamiczne od 9.Bardzo ciekawe rzeczy kolega opowiada... A ja głupi zamieniłem 6 na 9 ;) P.S. Nie chcę nic mówić, ale to właśnie domeną ZX-6R są pękające ramy. I właśnie przede wszystkim tych roczników, z których posiadasz moto. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 P.S. Nie chcę nic mówić, ale to właśnie domeną ZX-6R są pękające ramy. I właśnie przede wszystkim tych roczników, z których posiadasz moto.Też mi się zawsze tak wydawało. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 6stki tego już nie mają i są moim zdaniem bardziej dynamiczne od 9. Stwierdziles to ogladajac filmiki na Youtubie? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wada fabryczna 9tek to pękająca rama. 6stki tego już nie mają i są moim zdaniem bardziej dynamiczne od 9.Ja ym kupiłe 6 :-) Wygląda na to że od czterech lat latam wolniejszym sprzętem i zapewne znowu mi pękła rama,muszę go szybko sprzedać :icon_twisted: ,normalnie ręce i nogi opadają :biggrin: Taki doradca to skarb :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja bym brał 9, a co do pęknięć ramy to znacznie częściej padają w 6-ah.http://www.mojekawasaki.pl/Tutaj się możesz więcej dowiedzieć od posiadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Stwierdziles to ogladajac filmiki na Youtubie? :) kkkk :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi