kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 koledzy to teraz jaki tłok?? i jaka powinna byc przerwa na świecy?? i co najlepiej zrobic najpier no bo wymiany tłoka sie nieuniknie... polećie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) tłok wossnera albo vertexa... świeca http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=...h=APRILIA&m=125 dozownik ustaw na minimalna dawke oleju i rob mieszanke samemu. tylko pamietaj zeby oddac cylinder do szlifowania ;D Edytowane 12 Marca 2008 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a po co mam teraz dawać cylinder do szlifa??;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Yyyy... bo jest zatarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 aaaaaaaaaa no skumałem;[ japierd...;/ nie no kur... wytłumaczcie mi dlaczego mam dawać cylinder do szlifu bo ja niewiem niemoge skumac tego zamulony chyba dzisiaj jestem więc prosze mi wytłumaczyć;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Poprostu sie zatar tłok na puchał i go chciało zatrzymać i porobiło rysy na cylku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no to rzeba lecieć rozbierać i cos działać;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dokładnie tak jak mówisz, szkoda tylko że sie dużo nie najeździłeś po remoncie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no właśnie;/ ale rozebrałem juz kurde pierścienie dostały po dupie wogule tłok dostał w dupe;/ teraz szlif tłok jakiś lepszy Vertex albo wosner:0 co sądzicie o tym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Szlif, tlok wossner, vertex, wiseco ale ja osobiscie bralbym wossnera :biggrin: Miej nadzieje ze zaden kawalek nie dostal sie do dolu silnika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No prawda,ale żaden kawałek niepowinien no spoko więc proponujecie jednak wossner?? a Olej?? słyszałęm że Motul Transoil Expert 10W/40 jest bardzo dobry... co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Polecam ten olej, sam uzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 i jak dobry jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Filipiecki, jemu chodzi o olej do mieszanki, a ty mu wyjerzdżasz z olejem przekładniowym :mur:Do mieszanki kup Mobil 2T Synthetic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 umiesz ty czytac? napisal wyraznie 10w/40 wiec to on sam sie pytal o przekladniowy a nie do mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi