Piotrek218 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 WIEM:!: projekt tak przerobionego ogarka dam na przetarg na nowy mysliwiec dla polskiej armii!! (dojdzie naklejka us army) Dobry pomysł bedzie w sam raz. Polska armia zbiera takie lumpy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 18 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 Te F-16 które wykupili są niewielelepszego od takiego ogara. Przecież te gruchoty mają już prawie 30lat i niemają już szans w walce z F22 czy grippenem. Kupili dziadostwo i tyle. W czechach produkują nowiutkie myśliwce przewyższające zwrotnąścią i technologią F16 i są dużo tańsze. Eh szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 Te F-16 które wykupili są niewielelepszego od takiego ogara. Przecież te gruchoty mają już prawie 30lat i niemają już szans w walce z F22 czy grippenem. Kupili dziadostwo i tyle. W czechach produkują nowiutkie myśliwce przewyższające zwrotnąścią i technologią F16 i są dużo tańsze. Eh szkoda gadać...No tak ale polacy(grupa rzadzaca) liza dupe amerykanom i gdyby kupili od Czechow ich samoloty to mogli by sie narazic na gniew wszechwladnych amerykanoooF. Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 F16 sa to lekkie mysliwce wielozadanowe, natomiast F22-I , F-22-II itd. sa to juz ciezsze 2os. maszyny ... powiedzialbym bombowce ;) Az tak bardzo F16 od B117 sie nie roznia ... technologia jest dosyc podobna (natomiast predkosc i kategoria rozna :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 No tak ale polacy(grupa rzadzaca) liza d*pe amerykanom i gdyby kupili od Czechow ich samoloty to mogli by sie narazic na gniew wszechwladnych amerykanoooF. Nie zgodzam sie ... F16 to wierne i solidne maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Hmmm co to chyba pomyliłem linki ;) nie chciałem rozmawiac o samolotach bojowych i babowcach tylko o motorach. Ide poszukac odpowiedniego linku do odpowiedniego 4um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 No tak ale polacy(grupa rzadzaca) liza d*pe amerykanom i gdyby kupili od Czechow ich samoloty to mogli by sie narazic na gniew wszechwladnych amerykanoooF. Nie zgodzam sie ... F16 to wierne i solidne maszynyMozliwe ale dzis jush troche przestarzale ;) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Mozliwe ale dzis jush troche przestarzale nie sa przestarzale, ani wyexploatowane ... sa w sam raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 sa w sam raz ;)W sam raz, aby sobie postawić w ogródku i podziwiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 sa w sam raz ;)W sam raz' date=' aby sobie postawić w ogródku i podziwiać. Pozdrawiam[/quote'] Popieram uważam że to stare rupcie, a) polska mogła zainwestowac we własny program i mysl technicznaB) z tego co mi wiadomo czesi nie wystawili swojego myśliwca wielozadaniowegoc)amerykanie by za chiny ludowe nam nie sprzedali najnowoczesniejszego na swiecie mysliwce f-22(najlepsza wersja raptor) który ma w sobie technike ulepszona przeciw wykrywaniu jak f-117 stealth - jego nowsza wersja pod wszystkimi wzgledami, f-117 to byl prototypogladalem o tym programd) ja jestem za super ogaremza bron moga worki z gnojem i zgnila kapusta posluzyc (kontrakty dla wojska - wspomozemy polskie rolnictwo) no i co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi