brxYZ Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Witam potrzebuje namiary w woj.śląskim na jakis dobry warsztat. Chce w yamaszce wymienic tłok, dac nicasil do szlifu a reszta wyjdzie w praniu jak to sie mowi... Orjetuje sie ktos gdzie moga mi to profesionalnie zrobic????? pozdro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1989 Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Jeżeli chcesz wstawić tuleje zamiast nicasilu to looknij tu: http://www.motor-tech.katowice.pl/ Pozdrawiam. Quote Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipecki Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Ja polecam MartinMotocykle :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brxYZ Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 dzieki za info, z tego co czytałem w postach to duzo osób poleca Motor-tech, martwi mnie tylko czekanie , Czy rzeczywiście czeka sie kilka tyg. na tajle??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moto33 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Ty możesz iść do tego Motor-Tech'u i pogadać z gościem w cztery oczy co i jak. Ja osobiście też mogę polecić bo robi to jak najszypciej się tylko da.Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubus2905 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 nie wiem jak mozna szlifowac nicasil dajesz tlok na nastepna selekcja i wiksa chyba ze masz nicasil aut to wtedy tuleja najlepiej motor tech pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueska Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 można nawet trzeba;] nowe pierscienie potrzebuja rys honowniczych;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts