brxYZ Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam potrzebuje namiary w woj.śląskim na jakis dobry warsztat. Chce w yamaszce wymienic tłok, dac nicasil do szlifu a reszta wyjdzie w praniu jak to sie mowi... Orjetuje sie ktos gdzie moga mi to profesionalnie zrobic????? pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jeżeli chcesz wstawić tuleje zamiast nicasilu to looknij tu: http://www.motor-tech.katowice.pl/ Pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja polecam MartinMotocykle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 dzieki za info, z tego co czytałem w postach to duzo osób poleca Motor-tech, martwi mnie tylko czekanie , Czy rzeczywiście czeka sie kilka tyg. na tajle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ty możesz iść do tego Motor-Tech'u i pogadać z gościem w cztery oczy co i jak. Ja osobiście też mogę polecić bo robi to jak najszypciej się tylko da.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 nie wiem jak mozna szlifowac nicasil dajesz tlok na nastepna selekcja i wiksa chyba ze masz nicasil aut to wtedy tuleja najlepiej motor tech pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 można nawet trzeba;] nowe pierscienie potrzebuja rys honowniczych;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi