Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 A przegazowac nie koniecznie znaczy zalać silnik Wow !No nawet niewiedziałem :lol: Żartuję. Czy na forum jest jakiś specjalista od jawek i ogarów 200 ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 jak to co dotychczas poczytałem sobie to wielu nie ma. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 za dużo to mi nie powiedziałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 E no soory nieurodzilem sie mechanikiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 jak to co dotychczs przczytałem do wielu nie ma.Mógłbyś to powtórzyć' date=' bo przeczytałem na kilka sposobów i NIC nie rozumiem :? [b']Papa > zbierz wszystkie swoje posty do kupy i poukładaj tak aby były bardziej zrozumiałe. Ja się zaczynam już w tym wszystkim gubić[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 mam standartowy gaźnik od ogara 200,no więc tak: jak odpale moto i rozgrzeje do normalnej temp. silnika i jade np. na 1 biegu i puszcze z gazu to moto nie zwalnia ,lecz jedzie ta sama prędkością.Ale jak przegazuje to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 U mnie w mojej jawce wchodzą takie obroty jak nagle zaczyna paliwa brakowac w gaznikulecz potem po przegazowaniu wchodzą normalne-niskie. Moim skromnym zdaniem to jest wina gaznika.Sprawdz tez pancerz linki od gazu na manetce moze sie przycina jak puszczasz gaz :?: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Właśnie nie dawno wymieniałem linke :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 a moze wygiela sie iglica i nie wchodzi w rowek .Nie hamuje doplywu benzyny igaznik podaje stale zbyt wysoka dawke paliwa. zajzyj a sie dowiesz (iglica-to taki zlota,,igla ,, ) zdejmij rure od filtra i spojzyj moze nie wchodzi. Jak nie to moze ostatnio czysciles dysze drutem lub innymi twardymi narzedziam,przez co mogles powiekszyc ich przeplyw i daja zbyt duza dawke paliwa.Efekt bedzie podobny tego co opisales.i ,jak tak to wymien dysze i po problemie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 1.Pisales cos o tym ,ze wymieniałeś linke od gazuczylimusiałeś zdjac przepustnice(sklada mi sie w logiczną całość :lol: )moze upadla naziemie i nie zwrociles na to uwagi i zalozylez przepustnice do gznika z ziarenkami piachu ktore zablokowaly przepustnice uff finito.2.Moze niechcacy wybieles iglice podczs wkladania do rowka,LUb wogole nie wsadziles jej do rowka to chyba wszystkie moje warianty skonczylem jak nie pomoga to opisz dokladnie swoj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 moze i to ale przeczytaj dobrze co napisalem to sie dzieje po nagrzaniu sie moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 objawy pasuja do mojej diagnozy :lol: rozbierz gaznik to nie jest takie trudne i sprawdz czy wszystko jest na miejscu.Temperatura silnika nie powinna miec wplywu na obroty ,to98%gaznik nic pozatym.Zapal i sprawdz co sie dzieje z przepustnica, czy bez trzymania gazu znzajduje sie w prawidlowym polozeniu ,czy po dodaniu i puszczeniu gazu przepustnica wraca na swoje miejsce.Na konec jedno podstawowe pytanie czy zagladales do gaznika po naszych wypowiedziach ,czy tylko szukas milej lektóry na jesienne wieczory? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi