fabi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 hahahhahahh ;) niezle sie usmialem. Kali nie rozumiec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Widzę tó brak toleranci,przecie chłopak gwary urzywa,wżóćcie na lóz. I jeszcze jedno "qpa"zabież tego robaka alijas móche bo mnie cóś trafji a jo napszykłat niemom problemuw s pisowniom,jesce nikt mie nie ópomnioł!!!. Edytowane 13 Marca 2008 przez zygi12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 na płyn do naczyń załóż opone, i jeśli masz nakrętkę od wentyla to po napompowaniu ją odkręć, zostaw tylko kapturek ochronny.u mnie jest na tyle 0.7 bara i się nie obraca P.S.so fy hceće ot pisofni ? I tak czytamy tylgo pierszął i ostatńą litere wyrasu :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 :notworthy: :crossy: :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Musisz zalozyc trzymak - w crossie i enduro to podztawa - pompuje sie ok 1atm (wg upodoban) i bez trzymaka zawsze obroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Musisz zalozyc trzymak - w crossie i enduro to podztawa - pompuje sie ok 1atm (wg upodoban) i bez trzymaka zawsze obroci. Podztawa :bigrazz: Zgłaszam kandydaturę Seby do Konkursu na Analfabetę Roku 2008 :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) nie o pisowni powinniście dyskutować jeno o temacie.Trzymak jak pisałem na samym początku mam przykręcony na maxa i obraca jak mam mało powietrza. Edytowane 19 Marca 2008 przez grucha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam pytanie: Czy jesteś upośledzony? :bigrazz: :D :lalag: :P :biggrin: nie o pisowni powinniście dyskutować jeno o temacie.Trzymak jak pisałem na samym początku mam przykręcony na maxa i obraca jak mam mało powietrza. A kto ci karze powietrze spuszczać na noc. Zaklej jeno dętke trzymaj ciśnienie w normie i będzie gitarra. Przynajmniej na 10 sprzętów które miałem zdawało to egzamin :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A kto mówi ze spuszcza powietrze na noc?!!!A dobra nie ważne.oloł sprawe;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi