Peterek Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witajcie. Mój problem to: czy dodatek do oleju silnikowego w postaci "militec" albo "motor live" powoduje poślizg sprzęgła? Jeśli tak to czy wymiana oleju i tarcz sprzęgłowych pomoże. Teraz mam świeży olej motul 5100 10W40.Sprężyna centralna sprzęgła jest jeszcze dobra (mierzyłem), przekładki są ok. tarcze też nie wyglądają źle, a sprzęgło się ślizga :wink: Co radzicie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam ... a jak bylo zanim uzyles tego specyfiku? pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hl=miltec&st=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witajcie. Mój problem to: czy dodatek do oleju silnikowego w postaci "militec" albo "motor live" powoduje poślizg sprzęgła? Jeśli tak to czy wymiana oleju i tarcz sprzęgłowych pomoże. Teraz mam świeży olej motul 5100 10W40.Sprężyna centralna sprzęgła jest jeszcze dobra (mierzyłem), przekładki są ok. tarcze też nie wyglądają źle, a sprzęgło się ślizga :buttrock: Co radzicie? pozdro Dziwne... mi w Transalpie się nie ślizgało....a też lałem Militec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie powinno mieć to wpływu. Czasami tak bywa, że sprzęgło pada jak nawet tarcze pod względem pomiaru są ok. Jak się przypaliły, nadają się na śmietnik. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dzięki za odp. właśnie jadę na wyścigi na bajzel to kupię tarcze. Właśnie tarcze wyglądają na przypalone. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi