nikita1258459 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Czesc gdzie w simsonie z 95r SIMSON S53... SOM blokady?? bo jedzie mi tearz 35 i som gdzies blokady wiecie gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jakim cudem simson i to w dodatku s53 jedzie Ci 35km/h :| :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita1258459 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 normalnie on jest zablokowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 :buttrock: Z Pierwszy raz słysze ze w simsonie jest jaka kolwiek blokada. ale jeśli jest to na gaźniku sprawdź i na wydechu. a jaki masz Wydech sportowy czy zwykły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Kurde gdzies o tym czytałem..;/ Jaki masz gaznik ,bing? sprawdz połozenie iglicy i rozmiar dyszy, zobacz czy filtr powietrzza nie ma zadnych zwerzek, zobacz ile wchodzi rurka z cylindra(rura wydechowa) do tłumika. Edytowane 1 Marca 2008 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita1258459 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 zwykły tłumik;) prosze pomuzcie:((!! bardzo was prosze:)Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No to nie wiem. wiem ze jak zdejmiesz tył od tłumika to masz taki jakby lejek podzurawiony. wiem ze jak go rozwalisz albo wyjmiesz to uzyskasz dzwięk ( dyn dyn dyn ) i motor bedzie miał większą moc. chyba ze masz ten wydech co jest cały i nie da sie go gtworzyc. wtedy to nie wiem. a co do Dyszy to radze kupić 72 (koszt 2zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Sprawdz to co ci napisalem a pozniej napisz co masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A jak tam kompresja itp ??Czytałem że Simsony w Polsce były dławione przy około 60 km/h ale żeby przy 35 to pierwsze słysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ten simson osiąga 35km/h na ostatnim biegu?Czy na dwójce a na wyższych biegach zwalnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Były Simsony dławione do 25km/h na rynek Niemiecki tak zwane mofy. Były to wersje 1 osobowe silnik zdławiony do 1,6 KM przy 4250 obr/min, 3,5 Nm - 2750 obr/min i miał tylko 3 biegi. Elementami dławiącymi osiągi było cieniutkie kolanko, tłumik, gaźnik o przelocie 10mm i przełożenie łańcucha. Do mofy oferowano zestaw elementów odblokujących ją do wersji 50km/h. 95rocznik to Bedzie jeszcze S-53 Alpha MJakim cudem simson i to w dodatku s53 jedzie Ci 35km/h :| A co myślisz że 53 to więcej niż 51 i oznacza że S53 jest szybszy :P Były wolniejsze standardowo były dławione do 50km/h. Edytowane 1 Marca 2008 przez teslasim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No bo to są jedne z najnowszych simsonow wiec teoretycznie powinny być lepsze :clap: Ja np. swoim s51 wyciągam ponad 70km/h :D i troche sie dziwie ze on tylko 35 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 bo jedzie mi tearz 35 i som gdzies blokady wiecie gdzie??Ja nie wiem, czy wogłule gdzieś "som", ale podejrzewam skończony tłok i niewyregulowany, zapchany gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja nie wiem, czy wogłule gdzieś "som", ale podejrzewam skończony tłok i niewyregulowany, zapchany gaźnik.Poprawiasz chlopaka a sam robisz bledy :banghead: " w ogole " pisze sie tak !! Nie wiem co was w tych szkolach ucza :icon_mrgreen: Mnie jakos ortografi nauczyli a wcale nie jestem starszy od niektorych :crossy: Wszystko istotne co do tych blokad koeldzy Ci juz wyzej napisali srpawdz to i napisz czy takei istnieja. Jak nie masz blokad to silniczek do remontu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Poprawiasz chlopaka(tu powinnien być przecinek) a sam robisz bledy " w ogole " pisze sie tak(nie używa się kilku wykrzykników koło siebie) !! Nie wiem co was w tych szkolach ucza Mnie jakos ortografi nauczyli(znowu brak przecinka) a wcale nie jestem starszy od niektorych(Gdzie kropka?) Wszystko istotne co do tych blokad koeldzy Ci juz wyzej napisali srpawdz to i napisz czy takei(Co to znaczy takei?) istnieja. Jak nie masz blokad to silniczek do remontu(No znowu brak kropki)Jak się czepiać, to na całego, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi