cyborg78 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Spoko, jezeli chcesz czopy walu pod panewki mierzyc za pomoca suwmiarki to powodzenia... Moze od razu wez linijke szkolna..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodom Child Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 haha... :D że sówmiarką to wiem!!! Ale jaki jest nominał takiej panewki, czy czopu?? A jaki wymiar jest już nieodpowiedni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To wlasnie powie ci serwisowka.Podaj odpowiedni kawalek tekstu w poscie i ktos znajacy jezyk niemiecki ci przetlumaczy. Sadze ze te wymiary podane beda w tabeli na poczatku lub koncu rozdzialu o silniku.Wal zanies do warsztatu robiacego regeneracje walow zeby ci czopy pomierzyli mikromierzem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodom Child Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Sprawa zamknięta. Znalazłem używany silnik z 4 lata młodszego sprzętu.Kupiłem przez internet więc jak będzie do d... go mogę zwrócić bez problemuMam już dość tych napraw i grzebania. 1,5 roku się z tym męczę. :) Stary postaram się sprzedać na części. Stracę przez to dużo. Ale co tam. Mam już dość tej rebelki. :icon_mrgreen: Ma ktoś dobrą :) Shadow VT600 na sprzedaż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi