Skocz do zawartości

jaki najlepszy

bartek[nh]
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

w ogóle jak zakładasz temat to postaraj się na przyszłość być troszkę dokładniejszy. Ja myślałem (po tytule) że chodzi o najlepszy... tutaj wpisz co chcesz. Inaczej - pytanie bez sensu w tytule.

A poza tym to pytanie należy do działu 2T

Traktuj innych z szacunkiem, to i oni cię tak potraktują. Netykieta się kłania..

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

preprzepraszam, ale niechciałem żeby wyszło po chamsku a jednak tak wyszło sorki.

a co do silnika to zależy mi żeby kupić jak najtaniej coś porządnego, żeby niedokładać co chwila do niego kasy i żeby był oszczędny raczej. Jak myślicie jaki silnik najlepszy do cross`a?

a od czego masz tą ramę ?

nie we wszystkie silniki będą pasować idealnie, czasem przerobienie ramy mija się z celem bo utracisz sztywność konstrukcji

transport bus + 4os

stała trasa Łódź-Paryż-Łódź
PW, GG lub 663 231 860

Silnik od Simsona kupisz juz za 300zł :icon_razz: wiec jak masz troche więcej kazy moze lepiej zainwestowac i kupic cos lepszego. bo po co masz się męczyć i naprawiać wiecznie silnik. Radze kupic coś lepszego. :icon_razz: Ale nie mowie ze te silniki są do niczego bo sam jezdze SimQ i wcale nie narzekam :flesje: jezdzi bardzo ładnie :clap: ale jezeli chcesz wykorzystywac motor w terenie to lepiej zainwestowac i kupic cos mocniejszego :icon_mrgreen:

Jak dla mnie w klasie 50ccm idealny kompromis miedzy tanim kosztem eksploatacji a osiągami osiąga Silnik Simsona M541, popularna "4". Bardzo lubiłem jeździć prawie że powietrzem poprostu ten silnik nie miał w ogóle ochoty na paliwo a jeździł pięknie:) Ah te wspomnienia.

Edytowane przez tomasz90skomra