wesolR Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam. Maluję właśnie nakładę na siedzenie. Położyłem już kilka warstw podkładu i czarnej farby. Teraz trochę się zaciąłem, bo nie wiem czy zanim położę warstwę lakieru bezbarwnego nie trzeb spolerować czarnej warstwy czy dopiero lakier bezbarwny się poleruje. Proszę o pomoc kogoś kto się zna. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 może byś napisał dokładniej co i jak robiłeś czy przetarłeś podkład i jakom farba malowałeś , akryl czy metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Gdy ja malowałem przednią owiewke od Suzuki Rg80. Odrazu po niebieskiej farbie dawałem bezbarwny lakier. :clap: Jest tak już z pół roku i jest wszystko ładnie pięknie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 http://lakierowanko.forumsplace.com/ tu się wszystkiego o malowaniu dowiesz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam. Maluję właśnie nakładę na siedzenie. Położyłem już kilka warstw podkładu i czarnej farby. Teraz trochę się zaciąłem, bo nie wiem czy zanim położę warstwę lakieru bezbarwnego nie trzeb spolerować czarnej warstwy czy dopiero lakier bezbarwny się poleruje. Proszę o pomoc kogoś kto się zna. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Czarnej warstwy - bazy nie polerujesz.Po nałożeniu bezbarwnego i jego wyschnięciu (odczekaj z tydzień czasu) zmatuj element papierem wodnym 2000 a następnie spoleruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesolR Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ok. Dzięki wszystkim. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi