enduroman147 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jeśli nie masz kasy na buty to proponuje ochraniacze na kolana i łokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jeśli nie masz kasy na buty to proponuje ochraniacze na kolana i łokcieNa łokcie to narazie zbędny wydatek, nawet zawodnicy często z nich rezygnują. Najpierw lepiej uświadomić sobie że 200zł to sporo za mało (wtedy kasa się prędzej czy później znajdzie) i kupić buty i ochraniacze na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Na łokcie to narazie zbędny wydatek, nawet zawodnicy często z nich rezygnują. Najpierw lepiej uświadomić sobie że 200zł to sporo za mało (wtedy kasa się prędzej czy później znajdzie) i kupić buty i ochraniacze na kolana Też tak myślełem do momentu kiedy "zaliczyłem" szlifa na asfalcie z moto i zlamalem reke własne w łokciu właśnie przez brak ochraniaczy-masakra kiepsko sie goi:/ ;) Zgadzam się jednak z tym ,że najpierw buty potem kolana i potem łokcie :wink: :icon_mrgreen: To dobra kolejność Edytowane 27 Lutego 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 kupilbym jakies dobre butki na moto w koloze czarny ,bialy lub srebrny ,ma moze ktos takie na sprzedarz ,nr buta mam ok. 42. ale zeby niewyrosnac z tego w kilka miesiecy to kupilbym 44. max do 180zl ,ma moze ktos na sprzedaz ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 kolorek jest akurat najmniej ważny, ważne żebyś miał jakiekolwiek buciki. Przyczaj sie na allegro, ja z 2 miechy czekałem aż trafiłem na okazje i kupiłem fox'y za pół darmo w prawie nieużywanym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 TU są buty, jeśli masz konto na allegro to zalicytuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a buty niebeda spelnialy swojej roli kiedy bede mial w nich duzo luzu ? rozmiar wkladki jest o ok. 2cm za duzy ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a buty niebeda spelnialy swojej roli kiedy bede mial w nich duzo luzu ? rozmiar wkladki jest o ok. 2cm za duzy ... Dolicz grubą skarpetę i powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 wg mnie w za duzych butach bedzie ci sie zle jezdzilo.zmierz dokladnie dlugosc stopy i porownaj z wkladka.nie sugeruj sie rozmarówką, bo ja mam normalnie 42,5 a musialem kupic buta 44 (forma raptor) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 moja stopa mierzy 27cm dlugosci ,wiec butki te sa za duze o 1,5cm, ale niechcialbym wyrosnac z takich butow za pol roku ,bo 200zl na drzewach nierosnie ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 1,5 cm to nie tak strasznie dużo, jeśli byś spięte tymi klamrami, to być tego nie odczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ciekawi mnie jaka Cena usatysfakcjonowała by sprzedającego. Długoś wkładki można powiedziec idealna dla mnie. :lalag: A właśnie szukam jakiś bucików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ciekawi mnie jaka Cena usatysfakcjonowała by sprzedającego. Długoś wkładki można powiedziec idealna dla mnie. A właśnie szukam jakiś bucików Napisz do niego meila to sie dowiesz... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No i napisałem e-maila i dowiedziałem się że licytacja odsłoni cenę końcową. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 kask i google mam, myslalem nad ochraniaczami na lokcie i kolana + bluzka enduro ,najlepiej oplacaloby mi sie kupic jakies slabej jakosci ochraniacze i zbroje ale w takiej cenie to chyba nieda radyJedz do Gniewa tam maja zbroje :clap: :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi