roberto1002 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a może my o czymś nie wiemy? może Belgu ma jakis powód, żeby tak ciągle na te obiadki do teściów latać i w ogóle :>Choćby taki - dziś jest Dzień Teściowej :crossy: Dobrze, że nie mam jeszcze kogo pozdrawiać :icon_biggrin: R. P.S."...teściowo, Ty stary rowerze...." :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) jako kobita i organizatorka, właśnie tak mam ochote spędzic dzień kobiet... :icon_razz: No to hopaki macie nazbierać dużo chrustu i badyli dla Aśki i ode mnie też... :icon_mrgreen: Edytowane 5 Marca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No to hopaki macie nazbierać dużo chrustu i badyli dla Aśki i ode mnie też... :icon_biggrin:Już lece :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No to hopaki macie nazbierać dużo chrustu i badyli dla Aśki i ode mnie też... :icon_razz: postawisz flache na twarz nazbieramy i badyli od ciebie :clap: a co! Generalnie pogoda sie zapowiada coraz lepsza, nawet 12 stopni w ciągu dnia i szansa na deszcz co raz mniejsza. Mariani, na wszelakij słuczaj jednak posprzątaj w mieszkaniu i wymyj psa i kota :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Porzadek u mnie jest zawsze. Pis bedzie przygotowany - uczesany i wybiegany zeby nie przeszkadal a kot ma areszt i zostal u rodzicow wiec jest spokoj:)A gdzie Ty Marcin takie prognozy dorwales bo gdzie nie patrze to lipa - chyba patrzysz maj:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ... Pis bedzie przygotowany - uczesany i wybiegany ...Cały PiS :eek: ?? :wink: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Duże mieszkanie ma :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Tia kawal chalupy:) Jedna literowka i juz tyle zlosliwosci - ah czlowiek musi uwazc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Porzadek u mnie jest zawsze. Pis bedzie przygotowany - uczesany i wybiegany zeby nie przeszkadal a kot ma areszt i zostal u rodzicow wiec jest spokoj:)A gdzie Ty Marcin takie prognozy dorwales bo gdzie nie patrze to lipa - chyba patrzysz maj:)))) nie męcz za mocno psa, bo musi się przydać w dobrej kondycji :icon_rolleyes: . Suczka o ile pamiętam ? lepsze z grilla :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 nie męcz za mocno psa, bo musi się przydać w dobrej kondycji :icon_rolleyes: . Suczka o ile pamiętam ?Jeza, Marcin, to kobiety juz Fee? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 postawisz flache na twarz nazbieramy i badyli od ciebie :biggrin: a co!Na twarz to nie potrafię stawiać - nie ćwiczyłem :clap: ale muszę szybciej znaleźć okazję bo juz od Wigilii (forumowej rzecz jasna) trzymam kilka - co to nie poszły i zaczynam mieć powoli obawy o ich termin przydatności... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Na twarz to nie potrafię stawiać - nie ćwiczyłem :clap: ale muszę szybciej znaleźć okazję bo juz od Wigilii (forumowej rzecz jasna) trzymam kilka - co to nie poszły i zaczynam mieć powoli obawy o ich termin przydatności... :biggrin:czyli juz wiemy u kogo następna imprezka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Jeza, Marcin, to kobiety juz Fee? :biggrin: nie no kobiety też są dobre z grlla, ale mam ostatnio ochotę na azjatycką kuchnię. Suka z rusztu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 czyli juz wiemy u kogo następna imprezka :icon_rolleyes: Chętnie, ale muszę chronić rodzinę przed waszym zepsuciem :biggrin: a czytając posty powyżej to obawiam się zwłaszcza o królika... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 a czytając posty powyżej to obawiam się zwłaszcza o królika... :icon_rolleyes:myślisz, że za mały i nie starczy dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi