misiekwarrior Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 PC - Power Commander stosowany jest do motocykli z wtryskiem paliwa. Współpracuje z orginalnym modułem zapłonowym, poprawiając parametry silnika przez zmianę mapy wtrysku. Podnosi moc silnika oraz moment obrotowy.FP - Fuelpak zarządza paliwemplus wydechy wszystko razem do kupy zwiekszy moc motocykla od 8-15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Koledzy mam takie pytanie.Przy zamontowanych wydechach Vance & Hines lepiej kupić filtry K&N czy zastosować oryginalne papierowe filtry? Ma to jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 do przelotowego wydechu lepiej K&N a przy tym wywalić AIS, papierowe są o połowę tańsze ale czy gorsze tego nie wiem, ja mam u siebie V&H i filtry K&N Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale żeby wywalić ais to muszę wywalić cały układ jesli chodzi o airboxy i założyc stożki.mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale żeby wywalić ais to muszę wywalić cały układ jesli chodzi o airboxy i założyc stożki.mam rację?dokładnie ja mam wywalone wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 A napiszesz co jest dokładnie potrzebne? wiem ze te 2 zaslepki, 2 stożki duże.. 2 małe?(widziałem na zdjęciach ze tez sie je montuje tylko nie bardzo wiem gdzie i do czego..kolanka trzeba tez jakies dokupić? jakbyś mógł napisać ,jeszcze jakbyś miał jakąś fote jak masz to zrobione to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No ten filmik już widziałem, sam kiedys komuś go tutaj wysłałem ale np chodzi mi o to gdzie należy podłączyc 2 wężyki z tymi małymi filterkami...jakie kolanka trzeba ewentualnie kupić czy 45 czy 120, jakiej średnicy kolanka i filtry, żeby nie tracic kasy na darmo jeśli coś zakupię niepasującego:PDlatego wolę zasięgnąć rady kto już to robił i wie o co kaman i wypisze dokładnie co trzeba ewentualnie nabyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 z tego co wiem, to AIS można też wywalić przy założonych oryginalnych airboksach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ja u siebie wywaliłem tylko AIS, trzeba zrobić 2 zaślepki ( ja zrobiłem aluminiowe ) i dobrać jakiś korek by zaślepić jeden z króćców, wygląda to groźnie ale robota bardzo prosta Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam, W najbliższy weekend jest taka impreza u sąsiadów: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=de&u=http://www.rswarrior.eu/&prev=/search%3Fq%3Drswarrior%26biw%3D1920%26bih%3D963 www.rswarrior.eu Jest ktoś chętny na ten wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 WITAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW WSPANIALEJ MASZYNY WARRIOR OD CZTERECH SEZONÓW JESTEM SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM TEGO CACKA MIESZKAM W PASŁĘKU WOJ. WARM. MAZMAM DWA PYTANIA 1 WYMIANA FILTRA NA STOŻKOWY CZY TRZEBA ZMIENIAĆ MAPY 2 MAM PROBLEM TYKA MI ELEKTROZAWÓR DEKOMPRESJI I ŚWIECI SIĘ CZĘŚĆ PODŚWIETLENIA LICZNIKA MOŻE KTOŚ JUZ MIAŁ TAKI PROBLEM LUB WIE GDZIE W OKOLICY CZYLI GDAŃSK OLSZTYN MOŻNA SIĘ Z TYM UDAĆ BEDĘ WDZIĘCZNY ZA PODPOWIEDZ POZDRAWIAM GULACześć, odnośnie pytania nr 2 - miałem ten sam problem i jak się okazało:mam moto sprowadzone ze stanów więc przednie kierunki ciągle świecą, wymieniłem żarówki na pojedyncze włókna (żeby je założyć trzeba było zeszlifować jeden garb na oprawie metalowej żarówki) i zaczęły się problemy jak u ciebie. Wielu elektryków, różne teorie w końcu przypadkiem założono oryginalne i temat się skończył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja właśnie ogarniam temat tykającego zaworu, najczesciej jest to właśnie przez zmianę kierunkowskazów. Jak się uda to umieszczę na forum rozwiązanie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja mam zamontowane ledy i tyka mi tylko gdy włącznik silnika w prawej rączce jest na off, kluczyk jest na off i wbity jest jakiś bieg. wystarczy że motocykl bedzie na luzie lub gdy prawy wlacznik silnika bedzie na ON i nie mam żadnego tykania dlatego nic nawet nie szperam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 ja mam tak samo, ale przy samym gaszeniu moto jest tykanie więc przydało by się to też wyeliminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi