BlusBrader Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Koledzy warriorowcy- pytanko. Gdzie można kupić set-y do warriora albo może wiecie kto zrobi . Nautilius ma tylko do Virago a do warriora nie chcą zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie ma czego żałować, poczytaj troche opini na forach o Nautilausie, nie polecam Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRIS 2 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 jak by ktos chcail filtry lub kiere to szykuje paczke z USA. ktos chetny na wspólną wysyłkę? Co do walenia w wydech podbno blokada AISa pomaga. Ja tam lubie jak czasem wybuchie za mna jakis granat ;) Dosyć dawno o tym pisałeś, ale jak coś takiego jeszcze będziesz planował, to Ja jestem chętny na wspulną paczke z USA, mam pare konkretnych pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yello Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja mam taki wydech i sobie chwale :)Wcześniej miałem końcówkę cobry ale była jakaś taka metalicznie szczekająca i męczyła uszy. Teraz jestem zadowolony :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 siamana :D, napisz na czym polegało "wybebeszenie" jak masz jakieś foty to mógłbyś się pochwalić, pytam bo mam 2 zestawy wydechów:oryginalny i pusty - a tak jak pisałem wcześniej szukam rozwiązania "pomiędzy" czyli tuba + basss ;) CHRIS 2 - kupię od ciebie sam wdech bez kolan Moje modyfikacje polegają na zasadach jak w linku poniżej: http://edzio35.wrzuta.pl/wrzucone/katalogi Wywalam seryjną zawartść tłumików na złom i instaluje swoje bebechy z rurą perforowaną z nierdzewki i wytłumieniami wokół niej.Daje to troche decybeli więcej i basowe brzmienie. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Przyznam się że sam nie wiem na czym polegało wybebeszenie tłumika, wiem tylko że jest to przelotówka, a o szczegóły trzeba by było zapytać Edzia.Poniżej link do filmiku na yt : Witam,komin przerobiony :biggrin: - wielkie dzięki dla Edzia :flesje:To jest to o co mi chodziło - normalnie bajka :)Gdyby nie to że śnieg na drogach to bankowo test na drodze :crossy: Z czystym sumieniem mogę poleć - fachowo, szybko - konkretnie. Mam jeszcze jedno pytanko do Was - mianowicie myślę o szerszej oponie i tu proszę o poradę,jaką maksymalnie szeroką oponę mogę założyć na fabryczną felgę czy 260 mm wejdzie ?Opona 300 mm to na pewno wymiana wahacza wiadomo dodatkowe koszty ale efekt też niczego sobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly73 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam,komin przerobiony :biggrin: - wielkie dzięki dla Edzia :flesje:To jest to o co mi chodziło - normalnie bajka :)Gdyby nie to że śnieg na drogach to bankowo test na drodze :crossy: Z czystym sumieniem mogę poleć - fachowo, szybko - konkretnie. Mam jeszcze jedno pytanko do Was - mianowicie myślę o szerszej oponie i tu proszę o poradę,jaką maksymalnie szeroką oponę mogę założyć na fabryczną felgę czy 260 mm wejdzie ?Opona 300 mm to na pewno wymiana wahacza wiadomo dodatkowe koszty ale efekt też niczego sobie ;) Na ori. felgę max 210mm, szerzej to felga 18cali i zabawa z wahaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tak jak kolega napisał max 210, nawieksza trzeba 18" felge, Jesli chodzi o wahacz to 240 wejdzie w fabryczny z małym szlifowaniem, na szerszą juz trzeba przerabiać wahacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek80 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 napaliłem się na warrior'a ;) powiedzcie mi czy to jest wymagający motor ? w sensie nie jeździłem nigdy taką armaturą,wcześniej zawsze plastik, cbr 600, r6, fzs, ale czuję że pora się przesiąść na coś innego i nie chcę już sporta. czy początkujący da radę ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) a czemu ma nie dać rady. Jeżeli jeździłeś wcześniej na czymkolwiek to na pewno sobie poradzisz. Moto super się prowadzi, jest dosyć lekkie jak na cruisera i ma nisko środek ciężkości. Jeździłem VTX 1800 i Road Starem 1700 i Warrior z nich jak dla mnie wypada najlepiej. Śmiało bierz Warriora na pewno się nie rozczarujesz. Edytowane 8 Lutego 2013 przez Gutekt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skybit Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 moim skromnym zdaniem - spoko dasz radę, ja przesiadłem się z zygzaka i jestem bardzo zadowolony,teraz jazda jest że tak powiem "dostojna" :) latem - jak krążę to czasami czuję co ludzie grilują :D :D :Dna zygzaku nie było o tym mowy, bywa że gdy jak wjadę na autostradę to gdzieś tam w sercu pika sportowy sentymentniemniej po wjechaniu za zjazd - już mija ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek80 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 dzięki za odpowiedź.Przesiadłeś się z plastika na warriora i jak wrażenia ? z czym miałeś największy problem ? warrior dla mnie to taki kompromis pomiędzy sportem a czoperem, nie chcę czopa, za młody jestem na to jeszcze :D,a serce mi pika kiedy wskazówka obrotomierza jest na czerwonym polu ;D i ciągnie mnie do sporta,ale wielu kumpli już one zabrały, dlatego czuję że przyszedł czas na zmianę na coś "spokojniejszego" ;)i myślę że to będzie warrior, zresztą jak on pięknie gada ... ;) można się zakochać w tej V-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ja miałem cbf 125, przejechałem sie warriorem sąsiada i nadzwyczaj dobrze, lekko jak na taki sprzęt mi się jechało, kupiłem swojego i jestem zadowolony, przesiadka ze 125 na 1700 i ze 120kg na 300kg to nie w kij dmuchał, a jak ty jakimiś większymi plastikami jeździłeś to w ogóle spolo loko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomsonvt Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Koledzy zginęła mi gdzieś książka serwisowa w pdf:( chodzi mi o tą obszerną. wyśle mi ktoś na maila? [email protected] z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietiao Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Thomsonvt, sprawdź email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi