STIFF Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ehhh - ja od dłuższego czasu szukam ori kanapy żeby tez tak móc robić. Zrobiłem oparcie dla żony zakładane w 1,5 minuty ale i tak dłuższe trasy to dla niej masakra jak siedzi na łezce udającej końcówkę siodła na błotniku. szukam od czasu do czasu ale jakoś nie mogę trafić kanapy z serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) a jakiego siedzenia szukasz do ktrórego rocznika? to pojedyńcze dwuosobowe czy dwucześciowe, bo dwuczęściowe mam na zbyciu Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Gutekt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Rocznik 2002 więc w serii byla 1-częściowa kanapa ale 2-częściowa wydaje sie większa i wygodniejsza. Pytanie w takim razie czym one sie róznią pod kątem mocowania bo rozumiem, że 2-częściowa to 2 poduchy ale konsola (stelaż) jest jeden wspólny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ja mam 2-częściowe i część pasażera jest osobno przykręcana na uchwycie do błotnika Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 roznia sie tym ze trzeba wymienic tylne mocowanie przedniego siedzenia zeby mialo sie za co trzymac, a przy tylnim siedzeniu sa inne mocowania, mocowania do tylnego chyba mam ale otwory w błotniku wypadają w innym miejscu, Ja tylnie przykrecam przez dwie śruby do takiego blotnika od 2002 roku poprostu kprzykrecam od dolu blotnika. Albo można na przyssawki jak w stanach robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Panowie a gdzie można zdobyć takie ładne boczne mocowanie tablicy ???? Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ja swoje z eBay'a mam co do kanapy to chyba nie będę rzeźbił i dalei będę szukał jednoczęściowego. Chyba że w końcu zrobię drugie customowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 moje mocowanie sprowadzone z usa jest pod amerykanska tablice ale spokojnie na wierzch mozna przykrecic nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaraso Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kolego, w katalogu Louis są takie boczne mocowania tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam, Znalazłem namiar na firmę/osobę która wykonała gmole (i inne) do mojego motocykla. To jest to: http://www.pm4x4.pl/ firma PM SERVICEBibice, ul. Tadeusza Kościuszki 632-087 Zielonki k/Krakowa mailobsługa klienta - [email protected] części i akcesoria - [email protected]telefon 601 278 94912 285 91 07504 042 537fax 12 285 91 07GPSN 50 ° 07 ' 31 ''E 19 ° 57 ' 14,8 ''godziny pracyod poniedziałku do piątku 8.00 - 17.30 ---------------- Pisałem już do nich - nie chcą się już zajmować detalami do motocykli ale... może dadzą się przekonać.Kwestia ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Panowie jaka opona do Warriora ??? oczywiści nie chodzi o rozmiar bo to oczywiste tylko o producenta i cenę co polecacie ??? Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Panowie jaka opona do Warriora ??? oczywiści nie chodzi o rozmiar bo to oczywiste tylko o producenta i cenę co polecacie ??? Kupiłem PIRELLI Diablo Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ale tu cisza, może ktoś napisze co przez zime robi przy swoim moto? jakies przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ja robię projekt oparcia tak by pasowało do motocykla, blacha 4mm cięta laserem potem gięcie spawanie i ma być a i jeszcze boczne mocowanie tablicy sobie zrobiłem z alu. tylko chce zrobić w pionie, a jak przepisy i policja się do tego mają ???? Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 przepisy zabraniaja w pionie ale ja mam w pionie i do tej pory nie mialem problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi