jeszua Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wg mnie to zaden z tychn ie jest wazny. Moze poza Hayą i Gold Wingiem. podobnie subiektywnie i w oparciu o swoją fragmentaryczną wiedzę wypowiadali się zapewne i ci, z których głosów powstało to zestawienie :bigrazz:szwarc, mydło i powidło, jak mawiała moja babcia :buttrock: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam.Ciekawe jak taki ranking wyglądałby u Nas.No może nie 20-cia ale 10-sięć motocykli ,ktore wstrząsneły Polską!!! ( w ostatniej dekadzie, półwieczu a może od czasu ,kiedy na polskich drogach pojawil się pierwszy motocykl).Jak myślicie , byłby z tego temat? :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Polską wstrząsnęła WSK, prawie każdy Polak mający coś wspólnego z motocyklami na pewnym etapie życia ujeżdżał WSK'ę Edytowane 24 Lutego 2008 przez Lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Bo to wyniki na podstawie ankiety przeprowadzonej trzeciego dnia wśród uczestników Oktoberfest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 sami wiecie są gusta i guściki Jak ktoś chce coś niezawodnego i/lub taniego to kupi to a nie tamto. Jak ktoś ma kase to kupi co mu się podoba bez względu na opinie.No i chyba najważniejsze nie możemy porównywac niemieckich zwyczajów i pogladów na temat ywbranych modeli z tymi panującymi u nasTak myśle Ja z mojej strony to zawsze szukałem moto takie które sprawi mi frajde no i moge byc pewny ze mi nie kliknie gdzieś tamA że jeżdże jak P***a to mam takie a nie inne zdaniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a gdzie Thundercat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKIWILDA Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 a gdzie ten? mimo ,ze dosc awaryjny itd to rekord predkosci utrzymany przez 6 lat! wiec wniósł cos i to nie małobez tego nie powstalaby cbr 1100 xx nie mowiąc juz o hayce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tu jest ciekawe zestawienie:http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/56,113809,14950557,Top_20___Maszyny_20_lecia_Swiata_Motocykli__cz__I_.html#BoxMotoTxt Eliminator slajdów:http://www.wykop.pl/ramka/1283655/gazeta-pl-przegladaj-jak-czlowiek/ Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi