Skocz do zawartości

Ile Hayabus na forum???

Rekomendowane odpowiedzi

To jak dogadamy sie co do miejsca to moge zacząc ew. podpytywac co i jak.Ale najpierw trzeba miejsce wybrac.

jestem za twoja propozycja, o ktorej mowiles! ...kto jest przeciw niech sam proponuje...nie ma sprzeciwow? no to zibik klepie miejscowe - proste :cool:

zaleta miejsca jest to ze jest w miare w centralnej polsce czyli nikt nie bedzie misual zapinac 600km a to na 3 dniowy wyjazd dosc spora odległosc

ja jestem za

no i łódką mozna posmigac.

jako ze to pierwsze tego typu spotkanie proponuje bez rozmachu. jakis grill, wódeczka i muzyczka i bedzie fajnie. spotkamy sie w piątek, wieczorem imprezka, w sobote troche rozrywki typu woda itd wieczorem jakis drinking ale deliktaniejszy i w niedziele go home :D

dobry plan?? :D

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

jestem za twoja propozycja, o ktorej mowiles! ...kto jest przeciw niech sam proponuje...nie ma sprzeciwow? no to zibik klepie miejscowe - proste :cool:

jak wcześniej pisałem też mi się podoba miejscówka proponowana przez zybika..... :)

zaleta miejsca jest to ze jest w miare w centralnej polsce czyli nikt nie bedzie misual zapinac 600km a to na 3 dniowy wyjazd dosc spora odległosc

ja jestem za

no i łódką mozna posmigac.

jako ze to pierwsze tego typu spotkanie proponuje bez rozmachu. jakis grill, wódeczka i muzyczka i bedzie fajnie. spotkamy sie w piątek, wieczorem imprezka, w sobote troche rozrywki typu woda itd wieczorem jakis drinking ale deliktaniejszy i w niedziele go home :D

dobry plan?? :D

bart_b mi się plan podoba :)

Panowie jest kolejna opcja na spotkanie a mianowicie weekend majowy

wiem ze wtym roku wypada troche niefortunnie bo piatek sobota niedziela ale biorac jeszcze kilka dni wolnego mozna troche zaszalec.

do rzeczy.

planujemy z kolegami zaatakowac wenecje na jakies 5-6 dni. jazda 2 dni do dwa dni z powrtoem i dwa dni na miejscu. moze ktos ma ochote??

jak nie wyjdzie wenecja to lecimy na istrie. odleglosc podobna tylko bardziej wypczynkowo niz na zwiedzanie.

droga do planowana jest przez alpy zeby bylo fajnie ;)

czyli czechy, austria, slowenia i wlochy lub chorwacja :)

tak wiec zapraszam

z mojej strony weekend majowy odpada ;) ...i z tego co tu czytalem to wiekszosci pasuje wlasnie koniec maja i czerwiec wiec niech tak zostanie :icon_razz:

moja ekipa wlasnie w weekend leci na moto do grecji...wiec zabraklo by na zlocie 2 moze 3 hayek z mojej strony ... nasza trasa to 2 tygodnie ....wiec zdecydowanie jestem za koncem maja albo czerwcem ;)

Edytowane przez cosmo

tzn to co zaproponowalem to po za zlotem nad zalewem. to zupelnie inna sprawa. po prostu sie organizuemy i moze ktos bedzie chcial sie podczepic :)