zibik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To jak dogadamy sie co do miejsca to moge zacząc ew. podpytywac co i jak.Ale najpierw trzeba miejsce wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 To jak dogadamy sie co do miejsca to moge zacząc ew. podpytywac co i jak.Ale najpierw trzeba miejsce wybrac. jestem za twoja propozycja, o ktorej mowiles! ...kto jest przeciw niech sam proponuje...nie ma sprzeciwow? no to zibik klepie miejscowe - proste :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Cosmo,nie ma sprawy,mam do zaoferowania niedawno oddany odcinek autostrady A2 Konin-Stryków,od tego miejsca co mówie jest ok 20 km.Odpowiada ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 zaleta miejsca jest to ze jest w miare w centralnej polsce czyli nikt nie bedzie misual zapinac 600km a to na 3 dniowy wyjazd dosc spora odległosc ja jestem za no i łódką mozna posmigac. jako ze to pierwsze tego typu spotkanie proponuje bez rozmachu. jakis grill, wódeczka i muzyczka i bedzie fajnie. spotkamy sie w piątek, wieczorem imprezka, w sobote troche rozrywki typu woda itd wieczorem jakis drinking ale deliktaniejszy i w niedziele go home :D dobry plan?? :D Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 jestem za twoja propozycja, o ktorej mowiles! ...kto jest przeciw niech sam proponuje...nie ma sprzeciwow? no to zibik klepie miejscowe - proste :cool: jak wcześniej pisałem też mi się podoba miejscówka proponowana przez zybika..... :) zaleta miejsca jest to ze jest w miare w centralnej polsce czyli nikt nie bedzie misual zapinac 600km a to na 3 dniowy wyjazd dosc spora odległosc ja jestem za no i łódką mozna posmigac. jako ze to pierwsze tego typu spotkanie proponuje bez rozmachu. jakis grill, wódeczka i muzyczka i bedzie fajnie. spotkamy sie w piątek, wieczorem imprezka, w sobote troche rozrywki typu woda itd wieczorem jakis drinking ale deliktaniejszy i w niedziele go home :D dobry plan?? :D bart_b mi się plan podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 super :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BODZIO1300 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 PASUJE :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 No to jak Panowie. początek czerwca jest dobrym terminem?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 miejsce ok dla mnie rzut beretem 200km, tyle ze moj kompan do jazdy smiga dl1000 ale chyba sie nie obrazicie jak dl-ek zajedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 czyli w końcu gdzie-ślesin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jak co to wysłałem maila do witynga,jak cos odpowiedza to opisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Panowie jest kolejna opcja na spotkanie a mianowicie weekend majowy wiem ze wtym roku wypada troche niefortunnie bo piatek sobota niedziela ale biorac jeszcze kilka dni wolnego mozna troche zaszalec. do rzeczy. planujemy z kolegami zaatakowac wenecje na jakies 5-6 dni. jazda 2 dni do dwa dni z powrtoem i dwa dni na miejscu. moze ktos ma ochote?? jak nie wyjdzie wenecja to lecimy na istrie. odleglosc podobna tylko bardziej wypczynkowo niz na zwiedzanie. droga do planowana jest przez alpy zeby bylo fajnie ;) czyli czechy, austria, slowenia i wlochy lub chorwacja :) tak wiec zapraszam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) z mojej strony weekend majowy odpada ;) ...i z tego co tu czytalem to wiekszosci pasuje wlasnie koniec maja i czerwiec wiec niech tak zostanie :icon_razz: moja ekipa wlasnie w weekend leci na moto do grecji...wiec zabraklo by na zlocie 2 moze 3 hayek z mojej strony ... nasza trasa to 2 tygodnie ....wiec zdecydowanie jestem za koncem maja albo czerwcem ;) Edytowane 10 Stycznia 2009 przez cosmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 tzn to co zaproponowalem to po za zlotem nad zalewem. to zupelnie inna sprawa. po prostu sie organizuemy i moze ktos bedzie chcial sie podczepic :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 aaa...no to luzik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi