jacek_w Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzięki wielkie , manuale przyszły w 2 mailach , kiedyś jakbyś miał jeszcze troszkę czasu to tą instr. po Polsku bym prosił. Raz jeszcze wielkie dzięki !!! Szerokości Również Dzieki przeogromne Bart , info nigdy za wiele :) nie znalazłem wersji prądowej.... zeskanuje i wyśle. a teraz może w końcu ktoś powie jak ustawia zawiasy????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 u mnie sa tak jak fabrykant przykazał i nie narzekam. moze dla tego ze raczej wycieczkowo używam motóra nie odczulem potrzeby dokręcania śrubki :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) a teraz może w końcu ktoś powie jak ustawia zawiasy????????????????? default ksiazkowy dla 1 osobyy jest dla mnie w sam raz, wczesniej mialem ustawione na 2 osoby ...i dla jednej osoby bylo zdecydowanie za twardo...i default ksiazkowy jest ok :) Edytowane 22 Lutego 2009 przez cosmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a jakie cięsnienie w gumach , bo nie mam książki jak już wspominałem a przydało by sie dobić na sezon jak należy ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario46 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a jakie cięsnienie w gumach , bo nie mam książki jak już wspominałem a przydało by sie dobić na sezon jak należy ;) cięśnienie 2,9 bar przód tył niezależnie od liczby pasażerów default ksiazkowy dla 1 osobyy jest dla mnie w sam raz, wczesniej mialem ustawione na 2 osoby ...i dla jednej osoby bylo zdecydowanie za twardo...i default ksiazkowy jest ok :) a koliege cosmo to kiba z bractwa kojarze jakuś tak mi sie zdaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 a jakie cięsnienie w gumach , bo nie mam książki jak już wspominałem a przydało by sie dobić na sezon jak należy ;) 2,9 na bank i przod i tył zastanawiam sie czy przy zmianie opony tylnej na 180 trzeba cos z cisnieniem kombinowac?? co ey na to ? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 a koliege cosmo to kiba z bractwa kojarze jakuś tak mi sie zdaje :) ano, czasem tam zagladam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no to co Panowie moze cos w kwestii zlotu podziałamy?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 wedle prognoz(chociaż ja im zbytnio nie ufam) za 2 tygodnie ma być 12 stopni i świecić słońce. dla mnie starczy. jeśli zebrałoby sie pare hajek to ja też moge wyjechać. moge sie bujnąć do np. 200 kilometrów od szczecinka-czyli np. gdańsk, szczecin lub poznań...są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Hayka K8 pomarańczowo czarna z Opolszczyzny się melduje. Kupiłem we wrześniu 2008 u polskiego dealera, i po przesiadce z SV 650s jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Hayka K8 pomarańczowo czarna z Opolszczyzny się melduje. Kupiłem we wrześniu 2008 u polskiego dealera, i po przesiadce z SV 650s jestem zachwycony. Kronos to możemy razem pojeżdzić .Ja jestem z Namysłowa ,także niedaleko mam do Ciebie ,a jeżdzimy z kumplem na dwie Hayki .W trójkę zawsze rażniej jak coś to daj znać . :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Panowie kto się wybiera na otwarcie sezonu motocyklowego na Jasnej Górze? Możemy sie spotkac w czestochowie. fajne tak kilka hajek w jednym miejscu zobaczyć :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja powinieniem być,chętnie się spotkam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja również się pojawię:) Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 W tamtym roku byłem i w tym planuje się pojawic :) Oby mi los nie pokreslił planów... :banghead: Ps. Najlepiej wrócic do tematu nie wczesniej jak tydzien przed Czestochową i wtedy już bedzie mozna powiedziec na 100% kto bedzie a kto nie. Teraz to jeszcze ponad miesiac czasu wiec wiele moze sie zdarzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi