Kojot Rider Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 tak jak w temacie silnik wazy około 40 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 słyszałem ze ktoś rometa wysłał w paczce bodajże firmą DHL (romet to był koszt koło 200zł) Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A ile kilometrow do odbiorcy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Z pruszkowa pod wawą do goleszowa na śląskim czyli około 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Z pruszkowa pod wawą do goleszowa na śląskim czyli około 300 http://www.dhl.com.pl/publish/pl/pl/servic...estic.high.html musiał byś zadzwonić i sie dowiedzieć ile to by kosztowało ale da sie na pewno Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 odradzam szczerze DHL jest drogi tanio wychodzi siódemka albo inny mniej znany kurier ktoremu zalezy na klijentach np. wyslanie mikrofalowki w dhlu powiedzieli 120zl siodemka 40zl, mz etz dhl wogole nie przyjol siodemka 150zl i jesczze mi podpisana umowe do drzwi przyniesli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 odradzam szczerze DHL jest drogi tanio wychodzi siódemka albo inny mniej znany kurier ktoremu zalezy na klijentach np. wyslanie mikrofalowki w dhlu powiedzieli 120zl siodemka 40zl, mz etz dhl wogole nie przyjol siodemka 150zl i jesczze mi podpisana umowe do drzwi przyniesli :) że drogo to fakt,i to zarąbiście drogo,mi za kartę pamięci do telefonu 25zł wzięli....o siódemce nie słyszałem :icon_razz: masz jakiś link? gdzie mają swoje siedziby? Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 tak tylko wszyscko co powyżej 31,5 kg chca pakować na euro palety i wołają 200zł :) a to mi zupełnie nie po drodze bo silnik mam już spakowany w paczke zbita z desek i elegancko zrobioną znalazłem fajna firmę ECT i chyba nią wyślę przesyłkę. Czy ktoś korzystał z tej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) http://www.riders.com.pl/ 208zł wiec z tego co widze to odpada :) No ale jak cos dalem namiary :icon_razz: Z tym że znajoma która tam pracuje (przyjmuje zlecenia) mówi iż gdybyś podjechał na ul.Duchnicką to wyszło by ok 45-55zł taniej gdyż wtedy paczka wyrusza ze strefy miejskiej a nie podmiejskiej(Pruszków). Edytowane 22 Lutego 2008 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 wysyłałem kilka silników i innych dużych gratów firmą PMM KURIER. za wysyłkę płaciłem ok 60-80zł. z tym że nie była to wysyłka za pobraniem, ponieważ wtedy mieli przerwę w takich usługach.różnica jest tylko taka, że nie gwarantują dostarczenia następnego dnia. z moich doświadczeń mogę powiedzieć, że przesyłki szły nie dłużej niż 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 a czy ta firma PMM KURIER ma swoja siedzibę w mazowieckim bo nie moge na ten temat nic znaleźć?? Znalazłem firmę opek, 10 km odemnie koszt 90zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 nie wiemzadzwoń do 041 361-06-01 i zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 jak nie masz umowy z firmą kurierską to sporo będzie kosztowało zwłaszcza za pobraniem.Dogadaj się żeby była przedpłata na konto a silnik wyślij jakąś małą prywatną firmą transportową.Do palety go przyczepić i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi