Patriko Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No i jak zwykle, przy wypuszczeniu nowej czesci odzywaja sie malkontenci, a to ze przekrecone liczniki, a to policja oplacona itd. Wiadomo, ze droga kazdej ucieczki jest wczesniej przemyslana, przejechana kilka/nascie razy, dlatego stoja na niej kamerzysci. Nie trzeba byc detektywem, by zauwazyc, ze gag z sankami to faktycznie podpucha i zapchajdziura, bo nie mieli wiecej materialu. Motyw z helikopterem... hmm a kto widzial ten helikopter? Ale spier*alanie przed policja to wg was rezyserka? Tzn co? Korupcja policji? Czy tylko wymalowany samochod na policyjne barwy... Jak sie komus nie podoba to ok, mi tez to zbytnio nie lezy, ale przestancie na sile szukac dziur ktorych niema. Okej, niech tak będzie ale i tak uważam, że ten film to kibel :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 http://rapidshare.com/files/72228930/getaw...ziara.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/72236439/getaw...ziara.part2.rarhttp://rapidshare.com/files/72409182/getaw...ziara.part3.rar macie linki do getaway - troszkę się tu naśmiewają z ghosta :wink: motor - na początku i końcu filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 mi wyskakuje error jak chce pobrac... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 mi wyskakuje error jak chce pobrac... :/ jak error ?? przed chwilą próbowałem i działa. klikasz free jak nie masz konta premium na rapidzie i sciagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A dlaczegóż to się z niego naśmiewają? Przecież to taki poważny facio... :icon_rolleyes: Jak wróce do domciu to się zdziarga i zobaczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dobra może przesadziłem z tym naśmiewają, ale w takim razie jak nazwać kurczaka na minibike'u ?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dobra może przesadziłem z tym naśmiewają, ale w takim razie jak nazwać kurczaka na minibike'u ?? :P :clap: :clap: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :buttrock: Ale zwała, ale patrząc na ten film można zasnąć. Jak już chce zrobić trzode to niech narobi a nie się bawi jak jajkami... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 OOO :) ja ?!?! A ten jego odrzutowiec. . . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Czolem! DNO!! Upsalla run chyba najlepsza w tym wszystkim, choc malo sie tam dzieje. W GR1 bylo znacznie wiecej harcoru :flesje:. To co w miare ratuje te czesc, to ten pseudo wyscig na dwa motocykle. No tam to sie troche dzieje :]. Np. jak sie GR otarl o jeden samochod :P.Natomiast juz bardziej naiwnej fabuly nie mogli wymyslic. Niby sciga sie o motocykl z jakims kolesiem, a ten jedzie na sprzecie GRa, na ktorym w IV czesci GR udawal Policmajstra :icon_rolleyes: :biggrin:. Sanki tez ewidentna sciema i rezyserka, jak i te pseudo-nieoznakowane radiowozy. Helikopterow jakos tez nie widzialem :]. Takze to juz dokladanie legendy do calosci, bo w uklady z Policja nie chce mi sie specjalnie wierzyc. Ta ostatnia scena, jak malo policyjny wan nie wpierdzielil sie GRowi pod kola bylby trudny do wyrezyserowania. Enylej, pierwsze trzy czesci GRa byly niezle. Teraz to juz taka komercha, ze smierdzi na kilometr. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) GR 5 nie byl zly. Powiedzialbym, ze nawet lepiej niz dobry. Gdyby nie nudne scenki z samochodami bylby jeszcze lepszy. Patent z podlaczeniem sie tym slizgaczem pod samochod pierwsza klasa :biggrin:rotfl :icon_rolleyes: Edytowane 12 Marca 2008 przez MasterDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi