Kefas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 a czy w razie czego jest szansa, żeby się do kogoś podczepić? bo nas póki co max. 2 osoby jadą :icon_rolleyes: Myślę, że tak. Tu na pomorzu zachodnim same dobrotliwe duszę. Nie będzie kłopotu. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) a czy w razie czego jest szansa, żeby się do kogoś podczepić? bo nas póki co max. 2 osoby jadą :icon_rolleyes: hmmm podczepić powiadasz :icon_biggrin: a tak na poważnie to od Koszalina mogę pociągnąc, ale na przelotową nie mniej jak 140 niestety a jeszcze jedno pytanko do Kefasa: ateista będzie mile widziany pod kościołem i na poczęstunku czy mnie zakopiecie pod krzyżem?? :smile: Edytowane 29 Marca 2008 przez kazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hmmm podczepić powiadasz :icon_rolleyes: a tak na poważnie to od Koszalina mogę pociągnąc, ale na przelotową nie mniej jak 140 niestetybardziej chodziło mi o pokój, bo na trasie to ja nikogo swoim żółwim tempen męczyć nie będę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) bardziej chodziło mi o pokój, bo na trasie to ja nikogo swoim żółwim tempen męczyć nie będę :icon_rolleyes: no to do pokoju to jak pokój na 4 liczony to ja napewno zaklepuję 2 miejsca dla Artura z Dorotą z Koszalina (dojadą w sobotę) więc akurat 1 miejsce będzieq więc spoko zapraszamy, ale pewnie będzie wybór gdzie się ulokować, więc spokojna głowa pzdr Edytowane 29 Marca 2008 przez kazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hmmm podczepić powiadasz :smile: a tak na poważnie to od Koszalina mogę pociągnąc, ale na przelotową nie mniej jak 140 niestetya jeszcze jedno pytanko do Kefasa: ateista będzie mile widziany pod kościołem i na poczęstunku czy mnie zakopiecie pod krzyżem?? :icon_rolleyes:Kazan czasy inkwizycji minęły dawno. Każdy motocyklista jest mile widziany, a im nas więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to ja jeszcze ostatnie pytanie :cool: czy jakiś kontakt do kogoś na miejscu jest może? na wypadek jakbym zabłądzila gdzieś po drodze, albo jakby wilki zaatakowały, albo jakieś inne bestie.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To nie zla impreza sie szykuje.Bede na200%,niezależnie od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To nie zla impreza sie szykuje.Bede na200%,niezależnie od pogody.Sol jasne, że niezła impreza się szykuje. Od Szczecina na pewno będzie wieksza grupa jechać. Wiem, że Krzas szykuje się od piatku, ale na pewno na Ciemnej Stronie Mocy brać się skrzyknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sol Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Kefas szykuje sie i Ciemna i Jasna :( Tak na marginesie-orientujesz sie gdzie lezy Dworek nad Rega?Czy to daleko od Trzebiatowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 bardziej chodziło mi o pokój, bo na trasie to ja nikogo swoim żółwim tempen męczyć nie będę :) jaasne :banghead: pogoda też się ładna zapowiada na weekend zlotowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 jaasne :buttrock: pogoda też się ładna zapowiada na weekend zlotowy :buttrock:Oby...Nie uśmiecha mi się tłuc 400km w deszcz i zimno...brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Oby...Nie uśmiecha mi się tłuc 400km w deszcz i zimno...brrr...nooo.... zwłaszcza, że niektórzy nie mają nawet najmniejszego kawałka owiewki :icon_biggrin: ale ja obstawiam, że będzie ładnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Kefas szykuje sie i Ciemna i Jasna :icon_mrgreen: Tak na marginesie-orientujesz sie gdzie lezy Dworek nad Rega?Czy to daleko od Trzebiatowa?Sol Dworek jest kilometr od Trzebiatowa. Droga na Mrzeżyno po lewej stronie przed stadniną koni w Nowielicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kefas a od której będą się ludzie zbierać w piątek i czy orientujesz się czy jest w pobliżu jakiś spożywczak?? jak pogoda nie nawali to jestem na 101% pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 jak pogoda nie nawali to jestem na 101% pzdrlepiej zacznijmy już tę pogodę zaklinać, bo prognozy są co najmniej takie sobie :) chociaż biorąc pod uwagę to, jak sie ostatnio sprawdzały, to nadal uważam, że będzie ładnie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi