żubr Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 i to jest to za co kochamy japonskie motocykle :) Dopisał piasektt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) ps. Ciekaw jestem ile nowy silnik od sety by kosztował (???). Wie ktoś tak mnie więcej ile? Np. Honda CR.Używany silnik z rocznika '04-05 kupisz za 400-500$Pzdr Edytowane 20 Lutego 2008 przez Modest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no tak, tylko czy opłaca mi sie sprowadzać do Polski ?To już zależy od stanu technicznego zawieszenia itd. Bo jeśli tylko silnik do roboty to raczej warto bo niech te 1000 zł w silnik i pole orać. :icon_eek: A nie wiadomo czy inne części silnika nie trzeba będzie wymienić. To wychodzi w praniu. O ramie to już nie mówię co może wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 zobaczę jaka będzie cena przed końcem, ewentualnie zalicytuje, tylko nie podoba mi się to że nie ma usd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 zobaczę jaka będzie cena przed końcem, ewentualnie zalicytuje, tylko nie podoba mi się to że nie ma usd Te roczniki tak miały, ale jeżeli jest w dobrym stanie to niczym to nie ustępuje USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 też tak słyszałem, dobrze ustawione i zadbane zwykłe zawieszenie działa tak jak usd z tą różnicą że jest o wiele lżejsze. 250 2t będzie dla mnie za mocne więc pewnie ją sprzedam z jakimś zyskiem, lub zamienię się na jakąś sete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 też tak słyszałem, dobrze ustawione i zadbane zwykłe zawieszenie działa tak jak usd z tą różnicą że jest o wiele lżejsze. 250 2t będzie dla mnie za mocne więc pewnie ją sprzedam z jakimś zyskiem, lub zamienię się na jakąś sete Na razie to ją kup > zrób. Nie dziel skóry na niedźwiedziu, bo to zawsze przynosi pecha. Kupowanie uszkodzonego motocykla niesie za sobą spore ryzyko, ponieważ nie jesteś pewny jak działają inne podzespoły a nie każde da się sprawdzić przy nieuruchomionym silniku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi