Pepper Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Witajcie. Szukam miejsc noclegowych nad jez.Garda i jez. Como. Chodzi mi o jakiś tani hotel/hostel/pensjonat - cokolwiek co zwolni mnie z konieczności targania namiotu. Oba noclegi to przystanki na dłuższej trasie więc w grę wchodzi jedna noc. Jezeli ktos zna dobre miejsce, jakaś tanią sieć hotelową, whatever - będę wdzięczny. Pozdro Edytowane 19 Lutego 2008 przez Pepper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dołączam sie do pytania, planujemy być nad GARDĄ w czerwcu, mimo że targamy namioty to przyda się jakiś nocleg w pensjonacie lub hotelu od czasu do czasu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Nad jeziorem Garda są miliony ... nnooo dobra, dziesiątki tysięcy miejsc hotelowych wystarczy się pokręcić i popytać. Ceny raczej niskie, ja za pokój jednoosobowy ze śniadaniem zapłaciłem bodajże 18 ? - 20€.Jeden problem, możesz spotkać ... no, nie wiem jak to nazwać, przed pensjonatem tablica zimmer frei ( czy jakoś tak ) a paniusia patrząć w oczy mówi kaine zimmer ( czy coś w tym rodzaju ). Ale może była uprzedzona do motocykistów, może jej się jej nie podobałem a może rzeczywiście nie było wolnych pokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Niby hoteli i pensjonatow od groma, ale zdecydownie cos zarezerwujcie wczesniej. Nad Garda szukalem noclegu bez wczesniejszego rozeznania we wrzesniu zeszlego roku (czyli de facto juz po glownym sezonie) i z miejscami bylo tragicznie, wszystko pozajmowane przez niemieckie wycieczki. W koncu dajac za wygrana zatrzymalismy sie w rewelacyjnym, polozonym nad samym jeziorem hotelu. Tylko cena byla o wiele mniej rewelacyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Osobiście polecam odjechanie 10-15 km od jeziora w celu znalezienia noclegu.Dużo taniej i nie ma tłoku.Nad samym jeziorem też nie ma problemu, ale ceny niezbyt atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi