Maderick Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 witam mam pytanie nie wiem jaki łańcuch wybrać w grę wchodzą te 2 z uwagi na cenę, który według was jest lepszy czy warto kupić teoretycznie gorszy oring ale lepszej firmy czy xring mniej znanej? czy może jeszcze coś innego? Kod : 2113060Nazwa : łańcuch IRIS 428 XRE/126 X-ringowyCena brutto : 210,69 złCena netto : 172,70 zł czy ten : Kod : 2150105Nazwa : łańcuch DID 420 V/126 oringowyCena brutto : 206,59 złCena netto : 169,34 zł z góry dziękuje za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 xringowy ma mniejsze opory ale z tych dwóch wybrałbym dida oringowego , trwalszy transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 jaja sobie robisz?to są dwa różne łańcuchy do różnych motocykli!!! Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) jaja sobie robisz?to są dwa różne łańcuchy do różnych motocykli!!! właśnie dlatego pisze bo się kompletnie na tym nie znam a poszukuje łańcucha do dt 125,a te łańcuchy podałem bo są takiej długości jaką potrzebuje. jeżeli żaden z tych to proszę o radę jaki łańcuch był by dla mnie najlepszy(tani a dobry i trwały) pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2008 przez Maderick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 oprócz długości istotny jest moduł dowiedz sie czy dt ma 420 czy inny reszta oznaczeń to kwestia trwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 umyj stary łańcuch i odczytaj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 W Larssonie wygodnie sobie dobierzesz , w/g marki , typu , nr ramy itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrdw Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja w swojej kawie założyłem zwykły o-ring i zrobiłem nim 2 sezony i nic się nie dzieje dziwnego a zaznaczam że jest to łańcuch DID'a, zatem myślę że lepiej skupić sięna firmie niż na tym czy to będzie X-ring czu O-ring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) umyj stary łańcuch i odczytaj jak jak zdjąłem łańcuch pisze na nim tylko RIS a to chyba firma, w którym msc są dane o których mówicie? a co do larrsona to od nich mam te ceny ale w/g typu marki itp nic mi nie znalazło pozdro P.S. w serwisówce powinno być coś na ten temat mam racje? Edit: w serwisówce pisze 428v cokolwiek to znaczy :buttrock: znaczy to że mam wybrać xringa? pozdro :) Edytowane 19 Lutego 2008 przez Maderick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 temat do zamkniecie łańcuch juz zamowiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi