Klaus_Drifter Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Witam serdecznie - jeżeli ktoś miałby z was jakiś artykuł lub wiadomości które mógłbym wykorzystaćna temat VN 800-1500 Drifter to proszę wyślijcie do mnie a tutaj powód zawmieszania:http://www.hough.pl pozdrawiamklaus Edytowane 18 Lutego 2008 przez Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Bardzo fajna stronka Klaus.Odpalałem ją w poniedziałek i mnie przelękło trochę.Było już po 12 w nocy, a ja odpaliłem link na głośnikach rozkręconych.Panikę załagodziło piękne gadanie v-ki(co to za wydechy na nagraniu i na 800 czy 1500?). O Drifterze zbyt wiele nie wiem,oprócz tego że zerżnięty żywcem z Indiańca, no i oczywiście tego że najlepiej mu w czerwonym.W życiu z bliska jedną sztukę widziałem.To był czerwony VN800 i przyznam że w candy red wyglądał ślicznie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 to Drifter 1500 na cobrach a stronę buduję dalej pozdrklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a czemu przestali go produkowacmogli mu dac fajniejszy bak ala vn 1600 i dalej by zajebiscie wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 mogli by zgadza siępo pierwsze zainteresowanie zmalało2. motocykl przy sojej masie pobierał więcej paliwa i oczywiście problemy z normamiale 900 można by było chyba przekształcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 czesc klaus wysłałem tobie troche fotek ale niewiem czy doszły jak co to daj znaćpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 tak już twój sprzęt jest na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ... fajna stronka :) , ale jeszcze fajniejszy motocykl ... a mało brakowało :) !!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a tutaj powód zawmieszania:http://www.hough.plgratuluje pomyslu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Klaus świetna stronka, fajny pomysł by zebrać właścicieli Drifów , a nie jest to popularny motocykldzięki za fotki na stronie, jak bedę miał bardziej aktualne podeśle, :Pmoże ma ktoś serwisowkę do VN 800 drifter, poszukuje w necie jak na razie ..nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Moje "driftowanie" to czysty przypadek- moje dziecko zapalilo sie do jazdy i dla podtrzymania tzw. kontaktu musialem kupic moto i trafil sie drifter. Po jednym sezonie,kilku zlotach, 4000 km wspolnej jazdy( syn na GZ125 ja na drifterze 800) moge smialo powiedziec ze jako 44 latek nigdy nie jezdzacy na 2 kolach ZARAZILEM sie :buttrock: :icon_biggrin: :icon_idea: i to bardzo a driftera nie zamienie na nic no chyba ze HD Pozdrawiam i polecam Leon ps. kontakt z mlodym sie poprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam Moje "driftowanie" to czysty przypadek- moje dziecko zapalilo sie do jazdy i dla podtrzymania tzw. kontaktu musialem kupic moto i trafil sie drifter. Po jednym sezonie,kilku zlotach, 4000 km wspolnej jazdy( syn na GZ125 ja na drifterze 800) moge smialo powiedziec ze jako 44 latek nigdy nie jezdzacy na 2 kolach ZARAZILEM sie :buttrock: :icon_biggrin: :icon_idea: i to bardzo a driftera nie zamienie na nic no chyba ze HD Pozdrawiam i polecam Leon ps. kontakt z mlodym sie poprawil Leon - tylko pogratulować :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonDrifter Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Hary dzięki :icon_biggrin: :notworthy: :lalag: do zobaczenia na trasie (młody już planuje i podkręca GZ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi