cezsek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Pozdrówcie Wiedźmina od nas!Niestety nie mogliśmy przyjechać... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ...ja zadzwonilem do bikers niezle sie bawia .......i o 17.00 jeszcze bylo z kim rozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dziękujemy Wszystkim za fajną zabawę :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 rowniez dziekuje :smile: jeszcze nie doszedlem do siebie.... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz535 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Było super :) dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka z Kletna Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dziękuję wszystim za przybycie i świetną zabawę :) Wiedżmin wyjechał kura zniknęła ;) gacie zabrał ale zapomniał o walizce p.s. chyba mam alergie na czeską muzę.... :crossy: Dziękuję wszystim za przybycie i świetną zabawę :) Wiedżmin wyjechał kura zniknęła :smile: gacie zabrał ale zapomniał o walizce p.s. chyba mam alergie na czeską muzę.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Trochę fotek, chwile powiszą, ale nie za długo: www.shrek.pl/kletno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka z Kletna Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Zdjęcia rewelacja!!! :) ....a Gutkowi do twarzy w tym czerwonym kapelusiku :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 rewelka....ten obiektyw :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wiedżmin zaprasza wszystkich swoich przyjaciół i znajomych na imprezę pożegnalną 23,02 .Przyjaciele i znajomi na pewno wiedzą gdzie :evil: W sprawie noclegów najlepiej uderzyć w sprawdzone miejsca albo dzwońcie do knajpy.byłem, mentalnie tuż obok,i zawsze będę-pozdrawiam Cie serdecznie Zosiu-a Wiedzmina juz tylko transoceanicznie ale nie mniej cieplucho!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Fotki jak fotki, jak to u cioci na imieninach, żadna rewelacja przy takim świetle i jeszcze z lampą. Tutaj jest kilka trochę lepszych, może się komuś przydadzą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Foty PROFESJONALNE ! ! !Wiedźmingłupi byłem :notworthy: :crossy: jak byłeś u nas w Brzegu (najdłuższa podróż Zosi :icon_twisted: ), że nie zamieniłem z Tobą żadnych słów poza przywitaniem.Pozdrawiam Gorąco!Trzymaj się Brachu na obczyźnie i nie zapomnij skąd jesteś.Bractwo Brzeskie Pamięta. Edytowane 25 Lutego 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 http://mmm757.fotosik.pl/albumy/379045.html#e pare fotek, chociaz do tych Grzegorza to schowac sie mogawiec nie powiszą za dlugo.....rownież :icon_eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dziękuję wszystim za przybycie i świetną zabawę :) Wiedżmin wyjechał kura zniknęła :smile: gacie zabrał ale zapomniał o walizce p.s. chyba mam alergie na czeską muzę.... :banghead: Dziękuję wszystim za przybycie i świetną zabawę :notworthy: Wiedżmin wyjechał kura zniknęła :smile: gacie zabrał ale zapomniał o walizce p.s. chyba mam alergie na czeską muzę.... :banghead: Dzięki wszystkim za miłą zabawę,Właśnie dotarłem do domu PS Asia nie mów że tego nie lubisz :biggrin: :biggrin: :icon_razz: http://www.maxior.pl/film/88188/Czeska_pio...a_Jo_in_z_ba_in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 :) :notworthy: Dzięki za wspaniałą zabawę o raz wspaniały sen :icon_razz: można sie wyspać oj można ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi