Skocz do zawartości

Aprilia FV 2 concept bike

Rekomendowane odpowiedzi

Moze i piekne ale strony jak strony(zadnego moto tam nie ma)...a czesc nawet nie dziala :D :)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Pisali o nim w grudniowym Motocykli...silnik V2 90 stopni, chłodzony cieczą, wtrysk,napęd koła łańcuchem, pojemność 1200cm3, wahaczowe zawieszenie przednie,masa poniżej 160 kg więc pewnie będzie jeździł nie gorzej niż wygląda.

Nie wiem czy to było:

http://thenewcaferacersociety.blogspot.com...utler-lack.html

Co jak co ale ja nie lubie az tak wydziwaczonych motocykli...nawet jesli maja byc superbezpieczne i superlekkie oraz superwytrzymale.....to ja wole na terazniejszych superfajnie,superprzyjemnie pojezdzic :icon_razz:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Ja sądzę,że powinno jak najwięcej dziać się jeśli chodzi o łączenie funkcji i stylu, jak jest się na targach to zwykle ścigacze wyglądają jak ścigacze, a główną atrakcją ma być armatura. I to jeszcze najlepiej żeby była na podzespołach HD, bo przecież z japończyka nie będzie motocykl z duszą. Głównie Włosi przywiązują wagę do stylu, najlepszym przykładem była premiera nowej Hondy Fireblade, która średnio prezentuje się przy starej, a i tak wymiękają przy MV Agusta :icon_razz: bo to są dopiero cukierki.Tak samo jest z zastosowanymi rozwiązaniami technicznymi, kiedyś Yamaha i Honda były odważniejsze niż teraz, gdzie księgowi projektują maszyny mające przynieść tylko pewny zysk.

Widzialem toto na wlasne oczy na Intermot 06 w Köln. Specjalnie mi sie jednak nie widzi.

:icon_razz:

Zajebiscie futurystyczna ta Aprilia :D Ale przyjemna dla oka.

O fuck.... kogos poniosla fantazja i to zdrowo... :D

Sometimes art can hurt..but its a good hurt.

Cytat z tego artykulu. Z pewnoscia chodzilo im o Pain in the ass patrzac na siedzenie Ale moze nie ktorzy to lubia :D