Kudlaty Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Po drodze w większości przypadków sokojnie choć koło Sochaczewa było gorąco. Po wyjeżdzie zza górki zobaczyłem na nszym pasie TIRa wyprzedzającego sobie bezstresowo pod górę na podwójnej ciągłej drugiego TIRa. Ostre hamowanie ucieczka na prawe pobocze (na szczęście było tam coś koło 40cm asfaltu na poboczu) i z debilem minąłem sie o góra 50cm No niezle .... dobrze ze pobocze bylo... Witamy spowrotem... Panu w Volvo życzę z całego serca spotkania z pociągiem towarowym Nowoczesne zyczenia swiateczno - noworoczne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Po wyjeżdzie zza górki zobaczyłem na nszym pasie TIRa wyprzedzającego sobie bezstresowo pod górę na podwójnej ciągłej drugiego TIRa. Ostre hamowanie ucieczka na prawe pobocze Dobrze ze udało sie Wam :!: . Az scyzoryk sie otwiera. Fajnie ze szczesliwie wróciliscie. WITAJCIE :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Az scyzoryk sie otwiera.Cieszę się, że ten scyzoryk Ci się Skarbie nie otworzył bo by Ci kuku zrobił. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 BZDETY 8) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 BZDETYBardzo chcialabym zrozumieć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Spotkamy się w piątek , w drodze na Świnoujście . To jest konkret a reszta to bzdety .Wyjaśnione :P Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich :!: :P To ja Ryba z Gryfina :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich To ja Ryba z Gryfina Witamy, witamy :P 21.08-urodzinki Ryby-juz wiem kto stawia na najblizszym spotkaniu :D P.S.Musze sie czasem na forum odezwac bo widze taki niedzielny forumowicz na razie jestem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich To ja Ryba z Gryfina Witaj w naszych szeregach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 DZięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 No czesc Rybka, dawno Cie nie widzialam i nie słyszalam :-)) Pozdrawiam serdecznie......... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co do wyjazdu do Świnoujścia na zlot-rajd... Wybieram się samochodem, więc oferuję transport dla Waszych bagaży za niewielka dopłatą :P. Z tym, że bagaże proszę dostarczyć do mnie w czwartek wieczorkiem. Tel kontaktowy w profilu. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Poprosze 1x rozmiar XXL, nick: DR.BIGTHX PS. Moze podjade do Swiny ujscia :-D na trzech kolach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co do wyjazdu do Świnoujścia Co by wszystko było jasne, to ja znowu z wami nie jadę :ehz: , tym razem z powodu pracy :P ale jak dobrze pójdzie to skontroluje was w sobotę wieczorkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Po wyjeżdzie zza górki zobaczyłem na nszym pasie TIRa wyprzedzającego sobie bezstresowo pod górę na podwójnej ciągłej drugiego TIRa. Ostre hamowanie ucieczka na prawe pobocze (na szczęście było tam coś koło 40cm asfaltu na poboczu) i z debilem minąłem sie o góra 50cm (Panu w Volvo życzę z całego serca spotkania z pociągiem towarowym).Poza tym jednym incydentem same pozytywne wspomnienia. PZDR!Ole!!! Zrugana przez Generała :-D , piszę sobie na forumie: 1.Hiszpan: między Tir'ami najlepiej na jednym kole (tylnym :-D :-D ) i dalij do przodu.2."Nie życz drugiemu co Tobie niemiłe" :P A tak poza tym to u mnie wsio OK, czego i Wam życzę, buziaki.ps. a czemu wyjazd do Sziwndeminde tak późno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi