Kudlaty Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 kielbasa prosil zeby na niego poczekac bedzie mogl dopiero byc na walach o 17.30 Jak zwykle 750 musi inaczej niz wszyscy ;] [ Dopisane: 29-07-2005' date=' 10:06[/i'] ]Co do nogi to jest ok. Juz coraz mniej nas boli' date=' u Kasi czucie i reszta ok wiec bedzie dobrze [/quote'] Dobra wiadomosc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Juz coraz mniej nas boli' date=' u Kasi czucie i reszta ok wiec bedzie dobrze [/quote']Wszyscy bardzo się cieszymy, że tak poważny wypadek zakończyl się szczęśliwie.pozdrowionka dla Kasi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 A dzieki i Kasia dziekuje za pozdrowionka. Nie moge sie doczekac az zdejma mi ten bucik zebym mogl sprzeta naprawic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 A dzieki i Kasia dziekuje za pozdrowionka. Nie moge sie doczekac az zdejma mi ten bucik zebym mogl sprzeta naprawic Niewiem jak to się stało ale całkiem zapomniałam sprawdzic co napisaliscie na forum, a to wszystko przez prace.Niestety Carioka niebędziemy jechali na Gryfice ale zapewne za tydzien sie już spotkamy.Wszystkim udanego wyjazdu weekendowego gdziekolwiek będzie jechał. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Witam! Za tydzień w sobote filmuje wesele kolegi siostry, ale chyba się wykpie i w niedziele muszę być w Nowogardzie! A teraz czekam na transport moich "bambetli" i na Gryfice. Pozdrawiam.ps: Gitta nie zapracuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivi Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Misiek dobrze słyszeć, że z Wami już lepiej. :buttrock: Jeśli chodzi o te prace przy motorkach to ja też się piszę, oczywiście też przyniose coś do ;) "siedzenia" ;) A spaw w kawce póścił tylko dlatego ,że był słaby i najprawdopodobniej źle wykonany (zły przetop) i pęka. Na zewnątrz może ładnie wyglądać ale w środku jest porowaty.Trzzeba dać do dobrego spawacze żeby w TIG-u pospawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Hieh jak Kriso choc raz spojzy na balkon podczas przejazdu po luzyckiej to mnie zauwazy, dzisiaj tez gdzies lecial :buttrock: A wtedy niech sie zatrzyma i powiem mu gdzie sie z tym udac ;) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivi Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Słuchaj Misiek, nawet Ja po Łużyckiej nie mogę Krisa dogonić (fakt, że mam VFR- ke do wyregulowania), ale nie moge :lol: :buttrock: Misiek chyba pamiętasz vfr 750f ze spalonym przekaźnikiem. Po twoich zabibach moja maszyna odżyła :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 no pewno ze pamietam. Wczoraj nawet o malo co takiej nie zanabylem :(A wogole to wpadlibyscie odwiedzic kaleke ;) :P Bo glupieje juz w domu na osiedlu nic do roboty nie ma :/ Znacie knajpke na czechoslowackiej? Moze sie tak zgadamy jakos? Jakby co GG#7844644. Albo zaraz do Krisa zadzwonie to sie zgadamy normalnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 No cześć.Jutro wyjeżdżam z rodzinką do Rewala na 2 tyg.(wyjazd zorganizowany i "sponsorowany" przez żonkę), ale męczy mnie jeden zerwany gwint w moim moto, może ktoś wie czy gdzieś w Szczecinie lub okolicy ktoś naprawia gwinty wewnętrzne (nie chciałbym zmieniać śruby, a wiem, że są takie zestawy do naprawy) :?: p.s. nie chodzi mi żeby od razu dzisiaj to robić, ale jutro z rana może...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 ...niebędziemy jechali na Gryfice ale zapewne za tydzien sie już spotkamy.Wszystkim udanego wyjazdu weekendowego gdziekolwiek będzie jechał. :P Hej!My już po zlocie! Było naprawdę świetnie i kto nie był niech żałuje! A my żałujemy, że sporo z Was nie było....Pogoda i nastroje dopisały, a cytrynówka Ani była przednia! :( Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Hej!!Jestem w końcu- zeszłam z pleców męża na własny motor, to i swoje konto muszę mieć;-)Pozdrawiam wszystkie babki, no i facetów też ...ale mniej gorąco :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 może ktoś wie czy gdzieś w Szczecinie lub okolicy ktoś naprawia gwinty wewnętrzne Nie wiem gdzie w Szczecinie. W Gryfinie robilem to ja (w tej chwili niestety nie da rady) ale za to pod Pyrzycami robi klient to samo. Helcoil (sprezynka zamiast gwintu). Troszke kosztowne ale wytrzymale. Koszt jednago gwintu np. M8 to ok 40zl. Klient to robi w Turze (Bikershop). Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 [Pozdrawiam wszystkie babki, no i facetów też ...ale mniej gorąco :([ ja tez juz wrocilem i mysle ze bylo nam ok wiec nie rozumiem dlaczego nas mniej. :-D zlot byl super ale w powrocie zlapal nas okropny deszcz tak ze przemokl samochod i jego zawartosc .ja osobiscie na koniu tak zmoklem ze calo skore mam niebieska bo skora moto zmokla i zafarbowala mnie, jestem teraz caly niebieski :-) ide teraz sie oskrobac teraz moze sie uda wrocic do ludzi pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Hej! My już po zlocie! Było naprawdę świetnie i kto nie był niech żałuje! A my żałujemy' date=' że sporo z Was nie było.... [/quote']Hey!Fajnie, ze zlot sie udal. A ja zgodnie z planem wybralem sie wczoraj na mala wycieczke krajoznawczo-zapoznawcza nad morze. Motorkow nie za wiele po drodze (czyzby wszyscy na zlocie...) ale za to ile fajnych dziewczyn w Miedzyzdrojach i w dodatku tak jakos milo usmiechaja sie do faceta na motorze...a moze mi sie tylko wydawalo... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi