zurek1976 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam znajomego co robi świetne sitodruki. Koszulki nie stanowią problemu, bo robi to od lat, nie wiem jak z banerem, ale to pewnie też jest do przeskoczenia. Przy najbliższej okazji zapytam o koszty takiej produkcji. Pozdr.! PS. Widzisz Kriso co się narobiło? :-D Zapodałeś temat i pewnie nikt nie myślał nawet co tu się będzie działo po niecałych dwóch latach! :lapagora: A było to tak: witamczy zagladają tutaj bike'owcy z okolic Szczecina. Kurcze sezon powoli skończony. Może by tak zrobić jakie zakończenie... np. w Szczecinie... przy pifku... zawsze można pogadać, poznać nowych znajomych.. a na nowy sezon... bedzie z kim zrobić otwarcie... :evil::):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 PS. Widzisz Kriso co się narobiło? Zapodałeś temat i pewnie nikt nie myślał nawet co tu się będzie działo po niecałych dwóch latach! Już pisałam że koszulki ponad rok temu z logiem forum powstały i ja takową posiadam,gdyż otrzymałam ja na urodziny.Jeśli forum ma być takie jak było to proponuję te samo logo aby w całej Polsce każdy z 4UM MOTOCYKLISTÓW z daleka każdego rozpoznawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Jte samo logo aby w całej Polsce każdy z 4UM MOTOCYKLISTÓW z daleka każdego rozpoznawał. jestem za i popieram w pełni pomysł pani kierowniczki,dac jej na garba jeszcze pare takich pochwal i nam odleci hura.hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 jestem za i popieram w pełni pomysł pani kierowniczki,dac jej na garba jeszcze pare takich pochwal i nam odleci hura.hura Nie no bez przesady jenerał.Pyskata jestem ale skromna;) [ Dopisane: Piątek Lipiec 22, 2005 7:28 pm ]Jutro zbiórka na wałach Chrobrego o godzinie 11:30 na przeciwko kapitanantu portu.Wjeżdzamy na Wały w kolumnie policji,następnie truszku atrakacji policynych i dalej kolumna policyjna na Jasne Błonia a tam zabawa do oporu.Firma Jumar na samochodzie doge posiada wędzarnie i grzane winko-GRATIS w ramach rekalmy firmy.Zaprasza się wszystkich chętnych motocyklistów!!! Komunikuja:Gitta+Genrał P.S. Z Kluczewem zobaczymy jak dopisze pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 jestem za i popieram w pełni pomysł pani kierowniczki' date='dac jej na garba jeszcze pare takich pochwal i nam odleci hura.hura[/quote'] Nie no bez przesady jenerał.Pyskata jestem ale skromna;) [ Dopisane: Piątek Lipiec 22' date=' 2005 7:28 pm[/i'] ]Jutro zbiórka na wałach Chrobrego o godzinie 11:30 na przeciwko kapitanantu portu.Wjeżdzamy na Wały w kolumnie policji,następnie truszku atrakacji policynych i dalej kolumna policyjna na Jasne Błonia a tam zabawa do oporu.Firma Jumar na samochodzie doge posiada wędzarnie i grzane winko-GRATIS w ramach rekalmy firmy.Zaprasza się wszystkich chętnych motocyklistów!!! Grzane winko GRATIS! dla motocyklistów w godzinach południowych w centrum miasta !!! Hurrra!!! Szkoda, że gratis, mogliby brać 2 zł za kubek i dać kasę potem na Dom Dziecka. Sorki za sarkazm, ale taki mam niedobry charakterek, dzisiaj zwłaszcza. Do zobaczyska na Wałach. Cieszę się, że was zobaczę w końcu, kissy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 [. Do zobaczyska na Wałach. Cieszę się, że was zobaczę w końcu, kissy[/ JA TEZ SIE CIESZE ABY NAS BYLO JAK NAJWIECEJ JEST TO DLA NAS SZANSA ABY W NORMALNY SPOSOB WYPROMOWAC NAS NORMALNYCH MOTOCYKLISTOW,A NIE TYLKO OPINIA ZE TO DEBILE I..SNOBY; NA MOTORACH,POZDRAWIAM PA PS. LUDZIE WEZCIE JAKIES SLODYCZE DLA NAJMLODSZYCH POTENCJALNYCH MOTOCYKLISTOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Kurcze a ja musze w robocie garować... cholera zawsze jak coś ciekawego się dzieje to dupa... UPS ... pupa miało być :twisted: [ Dopisane: Sobota. 23.07.2005, 08:40 ]PS. Widzisz Kriso co się narobiło? Zapodałeś temat i pewnie nikt nie myślał nawet co tu się będzie działo po niecałych dwóch latach! No kto by się spodziewał. Ja sobie przed chwilką włączyłem pierwsze posty i wpadłem w nastalgię... heh fajnie tak poczytać sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 nie tylko ty tam nie pojedziesz ja dopuki nie zarejestruje moto nie wyjezdzam na miasto a zeby to zrobic musze miec kase a owej nie posiadam :/ kwota jak dla mnie jest jednak dosc wysoka przekracza 2x wartos moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 witam! no i byłem dzisiaj na imprezie z policjantami :evil: ale było fajnie :) no a na dodatek byłem w bardzo miłym gronie kolegów i koleżanek z forum :D normalnie poprosze częściej takie imprezy ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 no i byłem dzisiaj na imprezie z policjantami ale było fajnie A spisywali ?? .. dawali mandaty ?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Piszi wiecej i dokladnie bo nie wszyscy moga byc z Wami :evil: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 no a na dodatek byłem w bardzo miłym gronie kolegów i koleżanek z forum Cieszę się, że moglam Cie w końcu poznać Imprezę zaliczam do udanych. Bylo bardzo sympatycznie i mozna bylo spotkać wiele super "twarzy".Następne tak liczne spotkanie to teraz w Gryficach na zlocie, wyjazd w piatek.Pozdrowienia dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 no a na dodatek byłem w bardzo miłym gronie kolegów i koleżanek z forum Cieszę się, że moglam Cie w końcu poznać Imprezę zaliczam do udanych. Bylo bardzo sympatycznie i mozna bylo spotkać wiele super "twarzy".Następne tak liczne spotkanie to teraz w Gryficach na zlocie, wyjazd w piatek. ja takze potwierdzam ta opinie dziekujemy firmie JUMAR za poczestunek narka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Piszi wiecej i dokladnie bo nie wszyscy moga byc z WamNevre czy wybieracie się z nami do Gryfic? Bo juz czas sie znowu spotkać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 no a na dodatek byłem w bardzo miłym gronie kolegów i koleżanek z forum Cieszę się' date=' że moglam Cie w końcu poznać Imprezę zaliczam do udanych. Bylo bardzo sympatycznie i mozna bylo spotkać wiele super "twarzy".Następne tak liczne spotkanie to teraz w Gryficach na zlocie, wyjazd w piatek.Pozdrowienia dla wsiech[/quote'] Co by było bez surprizy - Carioka w Gryficach obchodzi imieniny. Hurra!!! Będzie imprezka i prezenty dla solenizantki, hurra hurra hurra :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi