Vizka Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 witam pewnie w chwili gdy wiekszość ze stałych bywalców tego tematu jest lub właśnie jedzie do polanowa ;) mam nadzieję że pogoda wam dopisze. Po powrocie mam nadzieję podzielicie się wrażeniami :PPZDR! Własnie, czekamy na opisy wydarzeń, wrażeń, obrażeń, przynajmniej tych, które zapamiętaliście ;-) A my w niedzielę polatamy chociaż po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Nio pogoda dopisuje, takiej burzy z gradem dawno nie widziałam...ale jak pamietam to od 3 lat Polanów zawsze ma jakies anomalia pogodowe ;-)) PzDr aLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 nie chce nic mówić ale Gitta cos tu obiecywała ;) gwarantowała dobrą pogodę oj chyba się nie spisała :-D :-D :-D już widzę jak wyrzyscy tarzają się w błocie kurde no ja bym teraz chciał tam być :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 nie chce nic mówić ale Gitta cos tu obiecywała :P gwarantowała dobrą pogodę oj chyba się nie spisała :-D :-D :-D już widzę jak wyrzyscy tarzają się w błocie kurde no ja bym teraz chciał tam być ;)wlasnie wrocilismy z polanowa bunkrow nie bylo ale tez bylo zajebiscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Gitta jesteś czarodziejką, pogoda cudowna i impreza przednia. Bardzo mi sie podobało, szczególnie "klimaty Szczecińskie", których nam co niektórzy zazdrościli, fantastyczna kąpiel w jeziorkach oraz super kapela - oni chyba nazwali się szekin dudis, ale nie jestem pewna, za to grali na maxa-odjazdowo. Więcej takich zlotów, każdy by chyba sobie życzył!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam! Ciesze się, że część naszej "polanowskiej" ekipy dotarła cało i zdrowo już do domu. Zlot w Polanowie zaliczam: super udany pod względem organizacji, BAWA dla organizatorów, BRAWA dla uczestników za kulture. I największe BRAWA dla pogody SŁONECZKO dopisało. Pozdrawiam. Acha Gitta na następny wyjazd zamawiam też taką pogodę. Koszulka mnie uratowała przed tym upałem w drodze powrotnej. Dziękuje. Już schnie. Do ZO-BA-CZYS-KA zgrana ekipo ze Szczecina. ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 No i nadszedł czas że i ja szukam motorku dla siebie :-)) Gdyby ktoś słyszał o jakimś niedrogim i w miare lekkim enduro to prosze o info :-)) PzDr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 8O w szczecinie lało i wiało huragan i grad to jednak mięliście jakiego farta albo jednak jakieś czarne układy z pogodą ;) no to teraz mnie już nic nie zaskoczy :] Ps: Maju zajrzyj do gazety kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 nie chce nic mówić ale Gitta cos tu obiecywała gwarantowała dobrą pogodę oj chyba się nie spisała chyba Opu powinieneś kogoś przeprosić :P Brawo Gitta nie śmiałem o to prosić ale o taką pogodę mi chodziło: dla was słoneczko a tutaj troszkę deszczu co by mi żal nie było, że moto unieruchomione ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 no masz racje szczerze przepraszam Gitte :? Nie spodziewałem się zdolności para psychologicznych i przewidywania pogody od Gitty ;) cóż jeszcze nie znam was wiec chyba nie ma się co dziwić jeszcze pewnie ktoś z was posiada jakieś zdolności 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Taaa... Ja mam zdolność do psucia swojego moto :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 chociaż masz co robić pogrzebiesz pobawisz się i jak znowu ruszy to będziesz miął satysfakcje ze to twoja zasługa , skąd ja to znam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Uffffffff jestem. Powielę opinię reszty w tym roku wszystko wróciło do normy zabawa całkiem przednia.Teraz czas odpocząć bo ciało i moto ostro skatowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam! Ciesze się' date=' że część naszej "polanowskiej" ekipy dotarła cało i zdrowo już do domu. Zlot w Polanowie zaliczam: super udany pod względem organizacji, BAWA dla organizatorów, BRAWA dla uczestników za kulture. I największe BRAWA dla pogody SŁONECZKO dopisało. Pozdrawiam. Acha Gitta na następny wyjazd zamawiam też taką pogodę. Koszulka mnie uratowała przed tym upałem w drodze powrotnej. Dziękuje. Już schnie. Do ZO-BA-CZYS-KA zgrana ekipo ze Szczecina. [/quote'] No my już dotarlismy.Wyjechalismy z Polanowa z wami o 12 a dojechalismy teraz czyli koło 22.Przygód z motocyklami było sporo.Szachciora MZtke po 100km musielismy zostawic a Miska GSa dwa razy złapała gume.Dodatkowo uciekalismy przed burzą która miała nas złapać koło Drawska.Zlot uważam jak zawsze udany i dodam ze z taka ekipą ludzi to można by w każdym miejscu na Świecie się dobrze bawić -nie tylko w Polanowie.:P nie chce nic mówić ale Gitta cos tu obiecywała gwarantowała dobrą pogodę oj chyba się nie spisała już widzę jak wyrzyscy tarzają się w błocie kurde no ja bym teraz chciał tam być No tego tarzania w błocie możesz tylko pozazdroscić.Jest to jedna z lepszych form spedzenia wolnego czasu na zlocie.Moze o tym cos powiedziec Michał 26 i nie kazdy na to zasługuje zeby trafić do błotka.A ku twojemu zdziwieniu pogoda było przez całe 3 dni piekna-ani kropelki deszcz tylko słoneczko i piweczko. P.S. Sorki za błedy ale ide juz spać gdyż jestem skonana.P.S. Do Marka: Służę pomocą;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ano zlocik byl pszedni .... Pogoda super... ekipa nasza jak zwykle za*eb***ie sie bawila .... ful kultur .... jeziorko itp... mnie sie tam podobalo takie zakonczenie sezonu (dla mnie niestety to jusz koniec w tym roku ... przyp. red. ;]) ...a droga powrotna rozwialila mnie na czesci pierwsze .... Dzieki wszystkim tam obecnym za stworzona atmosfere.. zabawe ... no i cieple pszyjecie mojej siostry ;] (niektorzy jeszcze jej nie znali) ... cóż jeszcze nie znam was wiec chyba nie ma się co dziwić jeszcze pewnie ktoś z was posiada jakieś zdolności Ja mam zdolnosci dewastacyjno-rozwalajace umysly wspolobecnych jak jestem zmeczony - moze gita napisze cos z drogi powrotnej bo tam to sie dzialo (zwlaszcza pszy chociwlu :]) PS. Do zoabczenia za jakis czas ... (czyt. jak wroce)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi