Plakatufka Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Tak! Grochówka super, piwo SUPER, parada super. Ale lody Przebijają to całe super. A grupa? Grupa extra super. Do zo-ba -czys-ka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 W niedziele tj.26.06 o godzinie 12:00 spotkanie na wałach i jedziemy do Stargardu "Wstep dla bajkeroow na sprzetach wolny. Zapewniamy grochoowe, piwo za 1 zl (0,5 l), wode mineralna i mnoostfo fajowych bajkowych końkursóf ok 14.10 zbiórka przed hotelem Invit (hala w ktorej gra Spojnia Stargard ul. 1-wszej Brygady 1) - jadąc od strony Sz-na skęcamy w lewo na Goleniow i 100m po lewej parking. Parada z eskortą. To charytatywna impra - przy okazji turnieju piłkarskiego i licytacji zbierana będzie kasa na urzadzenia ratujące zycie do szpitala Stargardzkiego." Dziękuje za mile spędzony czas. [ Dopisane: 27-06-2005, 00:14 ]no i tak ma byc zawsze a nie wozenie sie kto ma jaki motor i jak szybko jedzie dzisiejsza jazda w gropie jest tego przykladem tez mysle ze bylo swietnie i oczekuje wiecej takich imprezek nie wykluczam szerszego grona W DUPIE Z MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 witam! zasmuciła mnie wiadomość o śmierci Bobika... Oby teraz miał juz zawsze spokojną i szeroką drogę! ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Hej!Pamięć Bobikowi.. [`] Dziękuję bbb.przyjemną imprezkę po wizycie w Stargardzie. Michał może liczyć na nowy "plecaczek" :-D Zaraz roześlę fotki do zainteresowanych! Pozdrawiam wsiem! [ Dopisane: 27-06-2005, 08:42 ]Aha, długo nie zaglądałem, bo "w trasach" byłem". Cieszę się, że mogłem Was wszystkich wczoraj spotkać!! <jupi> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Cieszę się, że mogłem Was wszystkich wczoraj spotkać No to stawiasz w ramach tego browara wszystkim :-D [ Dopisane: Poniedziałek Czerwiec 27, 2005 1:40 pm ]tez mnie sie podobalo, i w grupie fajnie sie jechalo co prawda z pszymusowym uralowym pszystankiem ;P, ale byuo fajnie... paradka fajna, ekipka fajna i pifko zimne... tylko szkoda ze tak krotko wytrfaliscie... my (tzn. ja + Kajtek)skoczylismy potem jeszcze nad jeziorko do Lubczyny, tam tez fajnie :] Grześ ty zawsze się cieszysz jak jedziemy razem :D .Zapomniałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 no i tak ma byc zawsze a nie wozenie sie kto ma jaki motor i jak szybko jedzie dzisiejsza jazda w gropie jest tego przykladem tez mysle ze bylo swietnie i oczekuje wiecej takich imprezek nie wykluczam szerszego grona W DUPIE Z MCŚwięte słowa Generał! :-) Ty to jesteś w porządku! :-D Dziękuje za mile spędzony czas. Gosiu, super to zdjęcie w tym miejscu [ Dopisane: 27-06-2005, 17:45 ]Michał może liczyć na nowy "plecaczek" Czy to Ty Żurek chcesz to miejsce zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Chetnie wysłala bym jeszcze inne ale nie chce potem jezdzic kanałami. Wtedy tylko "Norek" by został moim kumplem w kanałach :-D , a ja wole Was. POZDROWIONKA [ Dopisane: 27-06-2005, 18:13 ]Gosiu, super to zdjęcie w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Michał może liczyć na nowy "plecaczek" Bo chyba nie chodzi Ci o tą śpiewaczke z Castellari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Hej!Pamięć Bobikowi.. [`] Dziękuję bbb.przyjemną imprezkę po wizycie w Stargardzie. Michał może liczyć na nowy "plecaczek" :-D Zaraz roześlę fotki do zainteresowanych! Pozdrawiam wsiem! [ Dopisane: 27-06-2005, 08:42 ]Aha, długo nie zaglądałem, bo "w trasach" byłem". Cieszę się, że mogłem Was wszystkich wczoraj spotkać!! <jupi>Tomku jak bedziesz kiedys chcial to ci odstapie moj nowy plecaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 :) Witam wszystkich znajomych i nieznajomych!!! Niestety nie byłam z Wami w Stargardzie, ale widze, że wyjazd b. udany!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mi tam ogólnie się podobało w niedziele ale szczeże mówiąc sobota wieczór była jeszcze lepsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 no to do zobaczenia wszystko jedno gdzie wolin .polanowMi tam ogólnie się podobało w niedziele ale szczeże mówiąc sobota wieczór była jeszcze lepsza :)a ja mysle ze to my bylismy najlepsi bo to my tworzymy caly klimat takich imprezek nie jest to zalezne od motoru pogody kasy itd.wiec prosze was nie zmieniajcie sie i pozostancie tacy zwariowani :( :D pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mi tam ogólnie się podobało w niedziele ale szczeże mówiąc sobota wieczór była jeszcze lepsza Oj tak tak tak.Dobrze że wszystko pamiętam;) [ Dopisane: Poniedziałek Czerwiec 27, 2005 7:45 pm ]a ja mysle ze to my bylismy najlepsi bo to my tworzymy caly klimat takich imprezek nie jest to zalezne od motoru pogody kasy itd.wiec prosze was nie zmieniajcie sie i pozostancie tacy zwariowani Jejku czyli chcesz podłączyć się do Fetors Team?Spoko załatwie ci wejście po znajomości u przewodniczącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 :) Witam wszystkich znajomych i nieznajomych!!! Niestety nie byłam z Wami w Stargardzie, ale widze, że wyjazd b. udany!!! PozdrawiamWitamy Cię Vizka na forum, fajnie że dołączyłaś, teraz będziesz na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 niedługo no troche dłuzej niz krótko ale mniej niz długo :( dołocze do was i bede smigal po ulicach mianowicie tak za 1,5 miecha bo licząc tak powinnienem miec troche kasy i wcigne sobie jakiego Komarka :D bo naj tanszy w exploatacji i naj prostrzy, to mozliwe ze załapie sie na jakis zlot z wami o ile mnie nie wyzucicie :] wrzystko zalezy od mojego "hard work-a" :) a tak na marginesie moze macie jakis znajomych ktuży chcą sie pozbyc jakiegos jednoslada typu romet komar lub cos w tym stylu oczywiscie z papierami, moge sie zamienic za dopłata dając super hiper itd. motorynke z silnikie jawa 223 (jak co to pisac)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi