Konrado Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Majka Ty to będziesz miała zdezynfekowane coś innego niż gardło i na pewno nie będzie to uczynione alkoholem. Tradycja to tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Majka Ty to będziesz miała zdezynfekowane coś innego niż gardło i na pewno nie będzie to uczynione alkoholem.Tradycja to tradycja. Ja się tego spodziewałam i obawiałam, ale w głębi duszy naiwnie wierzyłam że zapomnicie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nigdy nie zapominają..........Po każdym zlocie kominy muszę wypalać :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Więcej nie jadę na żadnego Junaka.... do dzisiaj nie doszłam do siebie, chyba sie starzeję :sad: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Bo za długo śpisz. Ja wstałem rano jak młody bóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Bo za długo śpisz. Ja wstałem rano jak młody bóg. Taaaaa... już ja widziałam zakręcony wzrok tego Młodego Boga rano :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 To my się rano widzieliśmy ?? A tak nawiasem zawiasmem to Miki powiedział, że jesteś ciota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To my się rano widzieliśmy ?? A tak nawiasem zawiasmem to Miki powiedział, że jesteś ciota :) Tak, widzieliśmy się i rozmawialiśmy moment :]A Miki niech śsie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyshpan Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 i co znalazłeś coś? Też kiedyś szukałem ale jeśli chodzi o moto to nikt nie chciał się podjąć. Co chciałeś chromować? może wystarczy polerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Heja, wklejam i tutaj info bo się Jantar buntuje ze nie informuję starej Gwardii ;) MikiTL wraz z KasiaTL postanowili się ochajtać :D Zapraszam Wszystkich na parade z tej okazji :) A więc poniżej szczegóły: Miejsce : Parafia Świętej Trójcy w Szczecinie, ul. Żołnierska 1a Data: 18.08.2012 Godzina: 16:00 zaczyna się ślub, więc prosiłabym abyście o 16:30 już byli, gdyż nabożeństwo trwa max 45 min. W podziękowaniu przewidziany jest mały poczęstunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Czy Hallo Szczecin jeszcze istnieje? Czy ta ekipa dalej się spotyka? Pozdrawiam Kopytek1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResetMoto Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Halo Halo!Ktoś tutaj jeszcze zagląda ze Szczecina? Chętnie bym się przyłączył na wspólne latanie, ale nie zam nikogo :( jeżdżę sam i jest strasznie nudno. Może ktoś wie, czy czasem nie będzie jakiś zlotów w Szczecinie (okolicach) ?? szukałem, ale same starocie wyskakują z przed kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Halo Halo!Ktoś tutaj jeszcze zagląda ze Szczecina? Chętnie bym się przyłączył na wspólne latanie, ale nie zam nikogo :( jeżdżę sam i jest strasznie nudno. Może ktoś wie, czy czasem nie będzie jakiś zlotów w Szczecinie (okolicach) ?? szukałem, ale same starocie wyskakują z przed kilku lat. hej, najwięcej się chyba dzieje na fejsie na polatankach i w drugiej grupie motocyklowej ze Szczecina.Polatanki motocyklowe:https://www.facebook.com/groups/400748789987651/Motocykliści Szczecinhttps://www.facebook.com/groups/456409864438057/?ref=nf_target&fref=nf Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi