Gitta Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 My byliśmy na sprzętach większa ekipą z prawej strony(jak sie patrzy w strone odry) przy zjezdzie na kostce brukowej.Ognie były na prawde ciekawe.Zreszta mnie sie zawsze podobają:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja byłam z Tubikiem , stalismy na moscie jakieś 50 metrów od miejsca gdzie były wystrzeliwane petardy wiec z calosci tylko fontanny petard z mostu nie widzialam bo na nim stalam :-/, całym mostem trzęsło :-) ale ogolnie fajerwerki extra !! PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Niedziela tez była spoko można było browarka sobie wypic pogadac posmiac sie i o konia nie trzeba bylo sie martwic. [ Dodano: 14 ]26 czerwca, Stargard Szcz. na stadionie, ul. Brzozowa odbedzie sie piknik (godzine jeszcze podam), na ktorym zbierane beda pieniadze na sprzet kardiologiczny. Poczestunek dla motocyklisotw bedzie. Prawdopodobnie moze odbyc sie tez mecz miedzy lekarzami a starostwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 http://www.riders.pl/content/view/190/89/ ........jedzie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 http://www.riders.pl/content/view/190/89/ ........jedzie ktoś ? Si siniorita... jedziem ... kilka osob w piatek .. ja dojezdzam w sobote .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 http://www.riders.pl/content/view/190/89/ ........jedzie ktoś ? O kruca bomba.... Ale macie fajnie!Ja nie dam rady - weekend nadal w trasie.... Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 witam! kurcze zaczynam niewyrabiać finansowo z tymi wyjazdami... kurcze moje zasoby finansowe ostatnio maja za duzo wypływów... niby nie daleko ale zawsze dojazd i wjazd to lekko licząc 100zl na dwie osoby. ;) wrrrr szukam sponsora :P logo umieszczę na motocyklu :P a nawet na kasku ;) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Nie tylko Ty Hiszpan...my juz musielismy zrezygnowac z Wolina w tym tygodniu :-(( [ Dodano: 15-06-2005, 19:33 ]Ale Polanowa to ja sobie nie odpuszcze w tym roku :roll: :roll: :roll: http://www.polanow.pl/index.php?wiecej=103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 A czy ktos z was wie moze kiedy jest Zlocieniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Nie tylko Ty Hiszpan...my juz musielismy zrezygnowac z Wolina w tym tygodniu :-(( [ Dodano: 15-06-2005, 19:33 ]Ale Polanowa to ja sobie nie odpuszcze w tym roku :roll: :roll: :roll: http://www.polanow.pl/index.php?wiecej=103 taaaa Polanów zawsze był fajnym zlotem... Mam nadzieję że zeszłoroczne zadymy w tym roku juz się nie powtórzą ;) i spokojnie bedzie tam można się spotkać ze znajomymi :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam i pozdrawiam wszystkich i kazdego z osobna. Dzieki za sobote fajnie było podoba mi sie Wasze zorganizowanie i koledzy którzy dla grupy zatrzymywali nawet tramwaje. Carioka mam nadzieje ze poniedziałek był owocny nie tylko w wrazenia :!: ;) .POZDROWIENIA Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Chyba w koncu zaczne korzystac i pisac od siebie POZDRAWIAM JESZCZE RAZ GOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hej,hej witam wszystkich. Mam dobrą wiadomość załatwiłem sobie wreście dętkę ;).Po 10 dniach koń sprawny. A historia jest krótka znany serwis tak pięknie mnie olał, że koń stał ile stał i oczywiście nie kwapili się powiadomić że nie mam szans na dętkę. A znajomy załatwił mi ją w ciągu jednego dnia i jestem mu za to wdzięczny,wytargał dętkę niedaleko granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 I tak trzymaj. Nie ma jak dobrzy znajomi. Dzis nie mozna liczyc na serwisy wiemy to z doświadczenia. SUPER :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 znany serwis CIACH No przecież mówiłam ci że oni to tylko potrafią gadać!!!!Najważniejsze że kuń już ma co trzeba [ Dodano: Czwartek Czerwiec 16, 2005 8:40 pm ]Chyba w koncu zaczne korzystac i pisac od siebie POZDRAWIAM JESZCZE RAZ GOSIA No nareszcie!!!Bo Gośki to fajne dziewczyny som :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi