Marcins Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam! Mam male pytanko. Namowilem kolezanke na zrobienie prawka na moto teraz tylko trzeba znalexc jakas dobra i tania szkole w szczecinie. Niestety prawko robilem w zielonej i nie ogarniam szczecinskiego rynku szkol jazdy. Ktos moze cos polecic??Oczywiscie chodzi o A i B Ja robiłem w prywantej szkole Grzegorz'a Pietrzaka na niebuszewie nie jest u niego zbyt tanio ale prawko zdalem za 1 razem(A i B) wiec to tez chyba cos znaczy :) A wogole Kopernik jakis miecioch z ciebie:) tez latalem w niedziele i wrocilem tylko zdrowszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Chodzi o to zeby na kursie byl ten sam motor co na egzaminie bo to jest wazne szczegolnie dla dziewczyny. Jak bylo w Waszym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Chodzi o to zeby na kursie byl ten sam motor co na egzaminie bo to jest wazne szczegolnie dla dziewczyny. Jak bylo w Waszym przypadku? to raczej nie jest mozliwe aby miec ten sam motorek na egzaminieproponuje firme NAUKA JAZDY PD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 nie chodzi chyba o ten sam a o taki sam co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Witam! Mam male pytanko. Namowilem kolezanke na zrobienie prawka na moto teraz tylko trzeba znalexc jakas dobra i tania szkole w szczecinie. Niestety prawko robilem w zielonej i nie ogarniam szczecinskiego rynku szkol jazdy. Ktos moze cos polecic??Oczywiscie chodzi o A i B czedotyczy kat Amoze ktos pomysli ze jestem stronniczy albo robie sztuczna reklame (ale fakty mowia same za siebie) jedynym przybytkiem na poziomie robiacym kursy na prawo jazdy kat A jest garazmotor:1) zaden inny przybytek w szczecinie nie ma tak rozwinietego systemu nauki jazdy na moto:plac to standard ale jazda po miescie za instruktorem (ktory jako jedyny w szczecinie nie wsiada do puszki tylko smiga moto) ty jako uczacy nasladujesz go i w ten sposob sie uczysz zachowan na moto oraz nabywasz przekonania ze kazde moto (NIE WAZNE JAKIE) POTRAFI ZAPIAC OPONE.2) instruktorzy to zapaleni motocyklisci (wszystkie osoby w firmie to zapaleni motocyklisci) - ROBIA TEZ PRAWKO NA "B" - tak samo jak inne firmy. pozdro all to raczej nie jest mozliwe aby miec ten sam motorek na egzaminieproponuje firme NAUKA JAZDY PD cze General - apropos PD - ja robilem tam prawko na A i ani razu nie opuscilem zasranego placu przy liceum nr 8 - ale to bylo duzo lat temu (moze cos sie zmienilo-chociaz nie sadze) - oni nastawieni sa na kat B.C.C+D - a na kat A klada przyslowiowa "laske"- ucaluj zane pozdro all Edytowane 22 Lutego 2007 przez Heffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Chodzi o to zeby na kursie byl ten sam motor co na egzaminie bo to jest wazne szczegolnie dla dziewczyny. Jak bylo w Waszym przypadku? Robiłam u Pietrzaka-on też motocyklista.A co dziewczyny są gorsze i pierdołowate że muszą mieć identyczny motocykl jak na egzamienie?Trzeba czuć jazdę na każdym sprzęcie a nie tylko na tym co się zdaje.Zanim podeszłam do egzaminu, Pietrzak dał mi 3 motocykle i każdym śmigałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Robiłam u Pietrzaka-on też motocyklista.A co dziewczyny są gorsze i pierdołowate że muszą mieć identyczny motocykl jak na egzamienie?Trzeba czuć jazdę na każdym sprzęcie a nie tylko na tym co się zdaje.Zanim podeszłam do egzaminu, Pietrzak dał mi 3 motocykle i każdym śmigałam. w pełni sie zgadzam :D albo sie czuje ten temat albo niepozdrawiam i do zobaczyska na ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1490750,11,item.html Przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Robiłam u Pietrzaka-on też motocyklista.A co dziewczyny są gorsze i pierdołowate że muszą mieć identyczny motocykl jak na egzamienie?Trzeba czuć jazdę na każdym sprzęcie a nie tylko na tym co się zdaje.Zanim podeszłam do egzaminu, Pietrzak dał mi 3 motocykle i każdym śmigałam. cze Gitta a czy u Pitrzaka instruktor jezdzil przed Toba na moto czy siedzial w autku za Toba i przez iterkom mowil Tobie co i jak - gdy jezdziliscie po miescie?-tak tylko siem pytam - z czystej ciekawosci - bo moze sie cos ruszylo w lepsiejszym kierunku - jezeli chodzi o nauke i prawko. pozdro allbawta siem super na ognichu - my z Karola niestety "arbait" itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) cze Gitta a czy u Pitrzaka instruktor jezdzil przed Toba na moto czy siedzial w autku za Toba i przez iterkom mowil Tobie co i jak - gdy jezdziliscie po miescie?-tak tylko siem pytam - z czystej ciekawosci - bo moze sie cos ruszylo w lepsiejszym kierunku - jezeli chodzi o nauke i prawko. pozdro allbawta siem super na ognichu - my z Karola niestety "arbait" itp Znam wiele osob ktore robiły prawko kat A w Garażu i każda z nich była zadowolona ze sposobu szkolenia poprostu nic dodać nic ująć. Mało jest szkoł w Szczecinie z tak wysokim progiem zdawalności jakie ma Garaż. No i instruktor mr Adam ktory powinien dostać złoty medal za sposoby nauczania :) Edytowane 24 Lutego 2007 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 cze Gitta a czy u Pitrzaka instruktor jezdzil przed Toba na moto czy siedzial w autku za Toba i przez iterkom mowil Tobie co i jak - gdy jezdziliscie po miescie?-tak tylko siem pytam - z czystej ciekawosci - bo moze sie cos ruszylo w lepsiejszym kierunku - jezeli chodzi o nauke i prawko Napisałam gdzie robiłam prawo jazdy. Ważniejsza wypowiedzia w moim poscie było to że "trzeba czuć" a nie wsiąść i jeździć jak ostatnia pierdoła lub terminator na kwadratowo. Garaż możliwe że ma najlepszą zdawalnośc dlatego się na ten temat nie wypowiadam, gdyż nie znam nikogo kto by tam robił prawo jazdy.Wszystkim miłego dnia życzę a ja wracam do porzadków przed najazdem pyrlandii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 kurczaczek i mnie tu dawno nie było a tak sobie poczytałem i cichutko tu jakoś;) Ja w niedziele zrobiłem ponad 50 kmów po mieście na moto i teraz mam za swoje już drugi dzień leże w gorączką w wyrku bbllllleeeee ale było warto sami wiecie :notworthy: Szac-un Kopernikos Witam. W tą samą niedzielę była bardzo ładna wiosenna pogoda. Udało mi się wyrwać na niedzielną przejażdżkę. Zrobiłem ok. 150 km, ale w terenie. Z kolegą Krzysiem "Szuwarek" zjeździliśmy wszystkie polne i leśne drogi w naszym terenie. Na wiosnę planujemy tereny Gryfina i Szczecina. Do zobaczenia. Pozdrawiam. Ps: Kopernik... . Ja zdrowy. I tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Heffi podaj prosze mi numer do tej szkoly a najlepiej stronke. Dzieki PS. cos mi nie dziala PW ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Heffi podaj prosze mi numer do tej szkoly a najlepiej stronke. Dzieki PS. cos mi nie dziala PW ;| Garaż Motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dzieki Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi