domell Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) http://video.interia.pl/obejrzyj,film,2165...;_pazernym_%3A) http://video.interia.pl/obejrzyj,film,88,s...281;_lubić no i bedzie mandacik :icon_biggrin: :buttrock: pozdro Edytowane 26 Grudnia 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jezdzi ktos dzisiaj? Bo jakos bym sobie pojezdzil ale samemu mi sie nie chce :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zapraszam na Tor... Kartingowy tam powinno być pare maszyn od 15 do 17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dawaj Marcin na tor. Ja właśnie sie przebieram i też jade troszke polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Za pozno sie dowiedzialem i juz byli rodzice w domu i oczywscie swoje wywody glosili:/......... ze mokro zimno niebezpiecznie bla bla bla wiadomo ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam ! pytanie poza konkursem powoli zbliża się WOŚP. pomagamy, organizujemy zbiórke etc... Pozdrawiam. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam ! pytanie poza konkursem powoli zbliża się WOŚP. pomagamy, organizujemy zbiórke etc... Pozdrawiam. :) no własnie ?jakos nikt nie ma odzewu-co se stało?ja jestem za :D pozdrawiam :crossy: i oczekuje konkretow :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 moze ktos nauczy mnie jeździc na motorze ? :bigrazz: (moze byc wiosna)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Szczęśliwego nowego sezonu motocyklowego 2007 dla wszystkich moich znajomych i nieznajomych z "Halo Szczecin" Oby ten nowy rok i sezon był dla nas bardziej łaskawy i udany niż mijający. :lalag: PozdrowieniaTomek. Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udanej zabawy sylwestrowej wszystkim czytającym i piszącym na forum! Oby was głowa za nadto nie bolała w poniedziałek po przebudzeniu. Co do WOSP jestem za jak co roku! Mam nadzieję że "jesienno-wiosenna" pogoda się utrzyma i bez kłopotu będzie można wyprowadzić na spacer konie. W zasadzie to chętnie bym się gdzieś bryknął już dzisiaj- brakuje mi jazdy na koniu jak diabli. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Co do WOSP jestem za jak co roku! Mam nadzieję że "jesienno-wiosenna" pogoda się utrzyma i bez kłopotu będzie można wyprowadzić na spacer konie. Jak tylko pogoda dopisze... :) może potem przypomnieć o sobie kierowcą... że już niedługo wracamy na drogi... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jak tylko pogoda dopisze... :icon_mrgreen: może potem przypomnieć o sobie kierowcą... że już niedługo wracamy na drogi... :buttrock: co racja to racja,w pełni sie z tym zgadzam :clap: oczekuje na konkretny termin i wsk v tez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ale dziś idealna pogoda,kto ma ochote ze mną pośmigać na moto???Jak coś to GG5070022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 HALO SZCZECIN!!!Wszystkie najlepszego, najszybszego, najgorętszego w Nowym Roku! Szybkich koni, gorących połówek, spełnienia marzeń!!!By Nowy Rok był dużo lepszy od tego, który juz prawie za nami... Dobrej zabawy wszysykim życzę i do zobaczenia w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1457093,11,item.html nie wszyscy sa jednak normalni niestety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi