Boras Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 :buttrock: Do życzeń dokładam się i ja i moja przyszła żona Asia.Zdrowych i pogadnych Świąt. :icon_eek: Trzymajcie się cieplutko i nawijajcie kilometry na swoje liczniki. Pogoda sprzyja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) ;) :D :D Wszytskiego najlepszego z okazji Świąt Bożego NarodzeniaDużo zdrowia szcześcia miłości pieniążków pogody paliwa piwa i wszytskiego innego czego tylko sobie wszyscy życzycie.... :wink: Życzą --- Kasia i Mikołaj :lalag: Edytowane 23 Grudnia 2006 przez KasiaTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 HOHOHO Wesołych świąt wszystkim HOHOHO ps. pamiętajcie ,cały czas szukam dla siebie horneta albo bandziora, jak ktos słyszał o jakiejś zdrowej sztuce niech daje znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam! Zdrowych, pogodnych, radosnych, Świąt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Radości w te bezśnieżne Święta, masy prezentów i uśmiechów bez liku!!! Ściskamy wszystkich!!! Iza i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 "Śniegu ni ma, mrozu ni ma, gdzie ta pier****na zima" chciałoby się rzec. Bo co to za Boże Narodzenie bez śniegu?!W każdym razie (czy śnieg spadnie czy też nie) chciałbym wszystkim życzyć spokojnych i beztroskich świąt Bożego Narodzenia, wielkiej niezapomnianej hulany sylwestrowej, a na Nowy Rok dużo szczęścia, spełnienia marzeń, zdrowia i żeby nigdy nie znikał Wam uśmiech z twarzy. Kuba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam was serdecznie:) Ja też wszystkim ziomalkom i ziomalom naj naj naj przesyłam. Wszystkiego co się tyklo da. Szac-un-eczek Los Kopernikos :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 witam z okazji swiat wszystkim zdrowia szczescia i r jedynke pod choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Szn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Pragne zyczyc Wam wesolych, spokojnych, radosnych Swiat Bozego Narodzenia i zebym za rok mogl skladac jeszcze wiecej zyczen, bron Boze mniej!!! Udanych !!!! :wink: Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Pragne zyczyc Wam wesolych, spokojnych, radosnych Swiat Bozego Narodzenia i zebym za rok mogl skladac jeszcze wiecej zyczen, bron Boze mniej!!! Udanych !!!! :wink: Krzysiekoj jak miło sie zrobiło i oby tak dalej miedzy nami było :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 oj jak miło sie zrobiło i oby tak dalej miedzy nami było ;) pozdrawiam ja tam za tym jestem, byłem,i ZAWSZE bede.JESTESMY JEDNA RODZINA KTOREJ NIKT BEZ NASZEJ ZGODY NIE ROZDZIELI-W JEDNOSCI SIłA ;) pozdrawiam pytanko :wink: czy cos sie zbieramy na ORKIESTRE OWSIAKA?bo jakos zimy nie widac i jak co roku czas na konia wsiasc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości :wink: ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Wam spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje WasPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. Maja i Tubik :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witajcie ,mam pytanie chodzi mi po głowie kupno kawy zx6r z 98' ale boje się tych "pekających ram". I właśnie chodzi mi o rade kogoś znającego ten sprzęt czy naprawde jest z nimi tak żle jak ludzie mówią i mam sobie odpuścic? Sprawa dośc pilna , dzięki. Pozdrawiam Witajcie ,mam pytanie chodzi mi po głowie kupno kawy zx6r z 98' ale boje się tych "pekających ram". I właśnie chodzi mi o rade kogoś znającego ten sprzęt czy naprawde jest z nimi tak żle jak ludzie mówią i mam sobie odpuścic? Sprawa dośc pilna , dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witajcie ,mam pytanie chodzi mi po głowie kupno kawy zx6r z 98' ale boje się tych "pekających ram". I właśnie chodzi mi o rade kogoś znającego ten sprzęt czy naprawde jest z nimi tak żle jak ludzie mówią i mam sobie odpuścic? Sprawa dośc pilna , dzięki. Pozdrawiam Witajcie ,mam pytanie chodzi mi po głowie kupno kawy zx6r z 98' ale boje się tych "pekających ram". I właśnie chodzi mi o rade kogoś znającego ten sprzęt czy naprawde jest z nimi tak żle jak ludzie mówią i mam sobie odpuścic? Sprawa dośc pilna , dzięki. Pozdrawiam Ja taką jezdze od pazdziernika, jak narazie rama sie trzyma :bigrazz: tak mi sie przynajmniej wydaje hyhyhyhyhyhyhyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi