Gitta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Przepraszam! A czy wyjazd w sobote do Domu Dziecka ' date=' to nadal aktualny? Bo tyle juz tych propozycji wyjazdu , że się pogubiłem Pozdrawiam.[/quote'] Tak nadal jest aktualny.Dzisiaj z rana dzwoniłam do tego domu dziecka i poinformowałam ze bedziemy.Spotykamy się przy fontannie koło Papieza na błoniach o godzinie 15:00 [ Dodano: Czwartek Czerwiec 09, 2005 5:29 pm ]w sobote o 14' date='15 zbiorka na cpn w goleniowie kolo szpitala, wyjazd do golczewa na dni golczewa. grochowecza badz flaczki dla nas gratis i ponoc maja nam wlac do baku po 7 litrow. zainteresowanych i chetnych zapraszam[/quote'] No ładnie!!! :cry: Niestety dziciaki były pierwsze więc my jedziemy im frajde sprawic a potem wieczorny wspolny wypad na Dni Morza i pokaz sztucznych ogni(zreszta taki sam jak co roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tak nadal jest aktualny.Dzisiaj z rana dzwoniłam do tego domu dziecka i poinformowałam ze bedziemy.Spotykamy się przy fontannie koło Papieza na błoniach o godzinie 15:00 No to super! Kupiłem już sporą ilośc czekolad i ktoś to musi teraz zjeść!!! !Jeżeli w sobotę dobrze pójdzie i się wyrobie, tzn. Wyrobimy. To gonimy na "BANK". Ja i Gosia. :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja i Michal też bedziemy pod fontanną i też jedziemy ze wszystkimi do Domu Dziecka. To Golczewo to dla tych którzy chcą się wybrać gdzieś dalej a nie mają pomyslu. Tam imprezke organizuje Orzelek z Wolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tak jak w temacie!!!! Dzisiaj około 18 z ul.Arkońksiej mojemu szwagrowi(Fałpiszonowi) skradziono motocykl KTM Adventure. Sami wiecie ze jest to dość charakterystyczny sprzęt. W Szczecinie może dwa lub trzy takie są. Gdyby ktoś z was widział lub wiedział gdzie może się on znajdować to proszę o kontakt ze mną 0501035635 lub Tomkiem 0661170089Jeśli możecie prześlijcie te informacje do znajomych z okolic Szczecina min.Stargardu,Pyrzyce itd. Poniżej podaję dane oraz zdjęcie w mojej galerii: Numer rej. ZS 3323Numer ramy VBKGSL40XWM725044 Silnik 8806253 Rok 1998 Przebieg 32 tys. km Znaki Szczególne: -powycierane siedzenie -tylnia lampa pęknięta, owinięta taśmą izolacyjną -na przedniej szybie naklejka w kształcie ryby na krzyżu(charakterystyczny znak chrześcijan)-może być już teraz tylko ślad Za pomoc w rozpowiedzeniu bardzo dziękuję w imieniu Fałpiszona To może się zdarzyć każdemu z was.To był złodziej a nie motocyklista!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 No ładnie! KTM zmienił w niekontrolowany sposób właściciela... Mam nadzieję że motocykl sie znajdzie a złodziej trafi do pierdla tam gdzie jego miejsce! PS Gitta zamówiłaś juz na weekend pogodę? ;)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Masz racje Gitta kazdemu moze sie to zdazyc bede miał na uwadze i bede sie rozgladał za sprzentem a frajerowi co go ukradł powinno sie porządnie dupe skopać.Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 skradziono motocykl KTM Adventure O żesz....! Będę czujny - jak gościa namierze to od razu łamię obie łapy! Trzeba przypilnować giełdy, części.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivi Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dobrze powidziałeś zurek1976, to na pewno nie był motocyklista. Jak go złapiesz to połam mu jeszcze odemnie nogi ;) . Gryfino też będzie czujne. Pozdro4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 To ja też sie dołączam do łamania karku frajerowi. Roześle te dane do znajomych. Kuźwa jak mnie takie coś denerwuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Witam! Taka wiadomość zawsze źle wpływa na układ nerwowy. Lustrujemy okolice . Jak coś damy znać. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zostawcie tez dla mnie cos do polamania ;) Ja juz powiadomiłam WMJ a za pare godzinek moj Tubiś tez bedzie wiedział jak go dorwe w pracy , 3mam kciuki za odzyskanie motorq... [ Dodano: 10-06-2005, 15:19 ]To jak z tym ogniskiem zapoznawczym dla 4umowiczów ?? Czy wkoncu ktos zaproponuje jakis termin ?? Moze w przyszly weekend ?? Tylko prosze o wybor miejsca gdzies blisko miasta bo jak to tylko dla 4umowiczow to ja bede musiala jakos dojechac a zmotoryzowana jak wiecie nie jestem :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja zamiast łamania kości proponuje wkładanie wykałaczki pod paznokcie :lol: Przekażę info. o kradzieży swoim znajomkom w sąsiednich woj. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dziękuję wszystkim za chęć pomocy i jestem wdzięczna za przekazywanie informacji. Termin ogniska moze byc jutro albo za tydzien jak kto woli.Ja sie dopasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 A jesli jutro to gdzie i o ktorej ?? Ja musze wiedziec ciutke wczesniej zeby jakos dojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amerykanin Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jutro są dni Morza ... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi