kopytek1980 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dzisiaj było super pośmigać w kilka moto po mieście, nawet udało nam się pośmigać po torze na Wojska Polskiego.Fajnie jest się z kimś pościgać, poraz pierwszy otarłem podnóżkami o asfalt można sie na tym torze dużo nauczyć.Jutro jak będzie pogoda tez bedzie trzeba polatać aby zime odpędzić.Pozdrawiam All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Dzisiaj było super pośmigać w kilka moto po mieście..... Ja co prawda w pojedynke, ale też dzisaj sobie pośmigałam NIE KOŃCZE SEZONU jezeli będzie sucho będę latała :biggrin: . POZDROWIENIA Edytowane 16 Grudnia 2006 przez NEVRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Twarda NEVRE :( To rozumiem :clap: hikorPS. To może polatamy po tym torze kartingowym jak będzie pogoda? Mam ochotę pojeździć jakoś tak ekstremalniej niż zwykle :D Przed lub po też można jakąś fajną trasę zaliczyć. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jestem za w piątek na 100% a ze środą może być problem ale postaram się o fundusze na paliwo. Najlepsze jest to że mamy 17 Grudnia a my dalej jeździmy... :notworthy: :notworthy: Jak tak dalej pójdzie sezon będzie trwał 12 miesięcy.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ale w przypadku naszych motocykli sezon trwa 12 mieciecy. chyba ze sie myle :> Pozdrowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nie mylisz się. Ja cały czas jeżdżę i sprawia mi to frajdę.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ale w przypadku naszych motocykli sezon trwa 12 mieciecy. :cool: Co racja to racja... Ja się poddam tylko jak śnieg spadnie. :) Ktoś wcześniej wspominał o DR. która była widoczna w okolicach Łukasińskiego i Mierzynu... Facet który na niej jeździ... widuje go codziennie deszcze śnieg... każda pora roku... zmierza nią do pracy więc to na 100% nie jest skradziona. Od 2 lat go widze jak przebija się w tamtą strone. Wczoraj mnie na stacji z kuzynem Policja sprawdzała... w okolicach Mierzynu ( stacja Nestie ) czy przypadkiem moto nie są kradzione itp. itd. Dziwili się że jeszcze jeździmy... Hikor może w piątek pasuje Ci na tor kartingowy z nami się wybrać :crossy: Ja mam wigilie klasową... czyt. pełno wolnego czasu więc na 100% się pojawie. Zapraszam wszystkich chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ktoś wcześniej wspominał o DR. która była widoczna w okolicach Łukasińskiego i Mierzynu... ... i tam bez tablic jeździ ??? :banghead: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam Panie i Panów kochających inaczej:)(chodzi o motocykle)Długo mnie nie było w kraju, ale włąsnie wróciłem do kochanej Polski i jestem na etapie witania się z moją ukochaną Suzą:bigrazz: oraz poszukiwania dobrego dla niej opiekuna. Czy znacie może kogoś dobrego i godnego polecenia, który zabezpieczy sprzeta na zimę i zajmie się przygotowaniej do sezonu 2007?Przypuszczalnie macie więcej znajomości i większy kontakt z takimi osobami niż ja.Pozdrawiam i czekam na odpowiedźMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 pogoda zacna... w niedziele zrobiłem z Mikochem i Konrado jakieś 70km. fajnie było troszke zmarznąć :biggrin: a jak fajnie przypomnieć sobie jak to jest jak cos się jednak chce rozpędzac :biggrin:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam Panie i Panów kochających inaczej:)(chodzi o motocykle)Długo mnie nie było w kraju, ale włąsnie wróciłem do kochanej Polski i jestem na etapie witania się z moją ukochaną Suzą:icon_evil: oraz poszukiwania dobrego dla niej opiekuna. Czy znacie może kogoś dobrego i godnego polecenia, który zabezpieczy sprzeta na zimę i zajmie się przygotowaniej do sezonu 2007?Przypuszczalnie macie więcej znajomości i większy kontakt z takimi osobami niż ja.Pozdrawiam i czekam na odpowiedźMarek Polecam ci sprawdzonego mechanika Vałpiszona 0661-170-089. Jak coś więcej chcesz o jego serwisie wiedzieć to pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Fajną ma muzę ten Borat na swoich filmikach, w sam raz na Sylwestrowe kręcenie pupką Esma Redzepova - Chaje Shukarije :biggrin: Jak zwykle zapraszam na tor. 15-17. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Mam pytano.Kto wczoraj oddawał do prania kurteczki motocyklowe w pralni chemicznej w Caerfourze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja ostatnio oddalem kurtke do pralni na slonecznym w realu. wyprali ja bez gwarancji ale nic sie nei stalo i jest czysta a bylo z nia ciezko... 15zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Mam pytano.Kto wczoraj oddawał do prania kurteczki motocyklowe w pralni chemicznej w Caerfourze? Pewnie facet co na zielonej ninji dzis jechal po ul.krzywego ryja w dzinsach i sportowej kurtce :bigrazz: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi